; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ema Pendiuc.1JPG

“Drumul succesului”, o emisiune despre tineri talentaţi, începe la TVR 2

09 October 2013

Ema PendiucÎn fiecare miercuri de la ora 21.30, începând de astăzi, Ema Pendiuc vă propune să descoperiţi, împreună, Drumul succesului' parcurs de 12 tineri români de excepţie, cu vârste între 15 şi 35 de ani, cu rezultate deosebite în diverse domenii.

Seria va fi deschisă de Vlad Mărgărint, un tânăr astrofizician cu talent de actor, deţinător a numeroase premii la concursuri internaţionale în întreaga lume. Este cercetător, masterand, care a primit bursă în Anglia pentru a studia în domeniul său de pregătire. Este olimpic la Olimpiada Internaţională de Astrofizică şi Astronomie, dar se consideră a fi „un culegător de timp' şi crede cu tărie că „poţi reuşi şi prin puterea ştiinţei, a abstractului, dar şi prin forţa artei'.

Emisiunea este prezentată de Ema Pendiuc, ea însăşi o tânără de succes, cu trei participări la Festivalul de Film de la Cannes, vicepreşedinte al Centrului Internaţional al Filmului pentru Copii şi Tineri, organizaţie la nivel mondial, înfiinţată de UNESCO.

Despre noua sa emisiune, Ema Pendiuc declară că: „«Drumul Succesului» este un proiect pe care l-am gândit de multă vreme şi care de-abia acum şi-a găsit momentul şi locul potrivit. Aceşti tineri, pe care, alături de echipa inimoasă de la TVR 2, i-am căutat şi i-am descoperit, sunt adevăratele modele ale României. Sunt mulţi şi sunt cu mult mai buni decât vă puteţi imagina.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare