; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Christian Sabbagh (2)

Drumul “prafului alb” în România, mâine, la “Sabbagh în acțiune”

22 January 2016

Mâine seară, de la ora 21.30, în emisiunea Sabbagh în acțiune', o operațiune de filaj și prindere a traficanților de droguri va constitui unul dintre subiectele emisiunii de investigație. Traficanții prafului valoros' activează pe terioriul mai multor țări, printre care și România și sunt în stare să apeleze la tertipuri mai ceva ca în filme pentru a-și duce la îndeplinire misiunea de livrare a mărfii.

Christian Sabbagh (2)

Mâine, la Sabbagh în acțiune', este reconstituită pas cu pas operațiunea de capturare a 17 kilograme de heroină, în valoare de milioane de euro, dar și a celor implicați în distribuția stupefiantelor.

captura 1

Din fericire, România nu este o țară de destinație pentru drogurile venite de obicei din est, suntem doar zonă de tranzit, dar asta nu înseamnă că ofițerii noștri nu sunt în gardă permanent. 17 kilograme de herionă care urmau să ajungă în Europa de Vest au fost capturate de ofițeri. Povestea are loc pe traseul Afganistan-Turcia-Bulgaria-România. Întreaga operațiune a durat câțiva ani', a povestit Christian Sabbagh.

Firul complet al poveștii și finalul anchetei le puteți urmări mâine seară, de la 21.30, într-o nouă ediție a emisiunii Sabbagh în acțiune', la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare