; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Drew Barrymore îşi plănuieşte în grabă nunta

26 March 2012

Drew Barrymore plănuieşte să-şi organizeze nunta în grabă, iar motivul este presupusa sarcină a actriţei, încă neconfirmată oficial. Drew s-a logodit în urmă cu doar câteva luni cu iubitul ei, Will Kopelman, dar surse citate de National Enquirer spun că vedeta a intrat în vrie cu pregătirile tocmai datorită venirii pe lume a primului ei copil.

Primele zvonuri despre sarcina lui Drew Barrymore au apărut în februarie, când actriţa de 36 de ani a fost surprinsă de paparazzi ieşind dintr-o clinică medicală având o ecografie în mână. La acel moment, actriţa nu a vrut să comenteze nimic.

Prietenii recunosc că Drew va fi mămică

„Drew este încântată din cale afară că va avea un copil, dar ea vrea şi un soţ. Deşi a fost mereu o fire răzvrătită, în fond ea e, de fapt, conservatoare. Vrea să organizeze nunta perfectă în următoarele câteva luni', a spus un prieten al actriţei.

Conform aceleiaşi surse citate de publicaţia National Enquirer, Drew Barrymore îşi ocupă acum timpul citind cărţi întregi despre maternitate şi nunţi, în timp ce îşi alege rochia albă şi hăinuţe pentru copil. „Este stresant', a spus prietenul lui Drew.

Drew Barrymore abia aşteaptă să devină Dna Kopelman. Acesta va fi al treilea mariaj al actriţei. Ea a mai fost căsătorită cu Tom Green din 1999 până în 2001 şi cu Jeremy Thomas în 1994.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare