; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Drew Barrymore a dat petrecere de logodnă

16 May 2012

Actriţa Drew Barrymore (37 de ani) urmează să se căsătorească pe 2 iunie, la proprietatea ei din Montecito (California), cu logodnicul ei Will Kopelman. Până la petrecerea de la începtul verii, cuplul şi-a sărbătorit recent logodna, la eveniment participând 300 de invitaţi unul şi unul.

Drew Barrymore şi Will Kopelman (consultant în artă, fiul unui fost preşedinte al consiliului de administraţie de la Chanel) au fost gazdele unei petreceri date în New York, la care au participat mulţi apropiaţi, printre care şi fosta colegă a actriţei din Îngerii lui Charlie', Cameron Diaz, scrie PageSix.com'.

Viitoarea mireasă şi-a servit oaspeţii (nu ea personal, ci chelnerii, desigur!) cu vinul din colecţia care-i poartă numele, Barrymore 2011 Pinot Grigio, iar decorul purtând semnătura unui designer cunoscut a fost conceput ca o grădină cu aranjamente florale masive, presărată cu lumânări.

Petrecerea exclusivistă s-a terminat în jurul orei 23.30, iar până la plecare oaspeţii au fost serviţi cu somon, creveţi picanţi, crostini cu ricotta şi roşii, brioşe umplute cu vită.

Drew Barrymore doreşte să se căsătorească înainte de a naşte (ea nu a confirmat, însă sarcina este mai mult decât vizibilă, iar presa susţine că aşteaptă o fetiţă) şi a fost fotografiată  zilele trecute probând un voal de mireasă, în New York, fiind asistată de viitoarea soacră.

Actriţa a mai fost căsătorită de două ori: cu Jeremy Thomas în 1994 (după două luni de mariaj ea a depus actele de divorţ) şi cu comicul Tom Green (în iulie 2001, dar în decembrie el a cerut divorţul).

Citește și:

Drew Barrymore îşi plănuieşte în grabă nunta

Drew Barrymore, întâi logodna, acum un copil?

Drew Barrymore se căsătoreşte a treia oară

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare