; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dorian popa (2)

Drama neștiută a lui Dorian Popa: „Nu îmi pare rău că nu am fost la tata la înmormântare!”

16 March 2021

Este un om plin de entuziasm și emană în orice face multă energie. Însă nu toată viața lui a fost numai lapte și miere. 

Invitat în cel de-al doilea episod al podcastului lui Cătălin Măruță, Dorian Popa și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui. Divorțul părinților l-a afectat destul de tare, mai ales că tatăl său s-a distanțat intenționat de familie lăsându-i aproape pe străzi. În urma comportamentului pe care tata i l-a oferit, Dorian nu a putut să-l ierte pe tatăl lui, deși e conștient că poate nu este bine acest lucru.

Durerea a fost atât de mare, încât nici măcat atunci când a aflat că părintele lui s-a stins din viață, artistul nu a putut merge la înmormântare. Totul a început în 2006, când părinții lui au decis să se despartă: 

  'Când s-au despărțit ai mei, eu aveam vreo 14-15 ani, iar fratele meu, Ciprian,16-17 ani. Lucrurile nu au mai mers din partea tatălui meu. Au împărțit atunci la partaj jumătate -jumătate. Tata așa a vrut să facă și cu copiii. Voia neapărat ca eu să merg la el. Eu am refuzat, așa am simțit atunci că trebuie să stau cu mama', a declarat Dorian Popa.
Tatăl lui nu s-a implicat de atunci deloc în creșterea sa și a fratelui său. Cel care i-a susținut au fost întotdeauna mama și bunicul său. Toate aceste lucruri au contat foarte mult în deciziile lui Dorian: 
„Am avut o luptă interioară foarte puternică. Eram în Pariu cu viața atunci, însă a fost o problemă cu câteva luni înainte de momentul tragic, tatăl meu mi-a dat un mesaj după ani în care nu mi-a scris și după ani în care i-a vorbit foarte urât mamei mele, eu aflam pentru că mama plângea și îmi trimitea acele mesaje. Și am avut o luptă interioară pentru că e mesajul ăla pe care ți-l trimite cineva pentru că reușești în viață și e mândru de tine doar pentru că ai reușit, nu pentru că… Nu era un mesaj frumos era un mesaj succint de la un om care își dorea o împăcare, dar nu era pregătit să își asume greșelile. Am zis că ar fi mai bine să stau potolit.  Mi-a dat un mesaj când am ajuns celebru și mi-a zis doar atât: felicitări! Dacă mesajul începea cu îmi pare rau' era altceva! Nu am putut să-i răspund la acel mesaj.  Nu am mers la el la înmormântare. Nu-mi pare rău, poate mulți o să mă judece. Pur și simplu nu pot să-l iert', a mai povestit vloggerul.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare