; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Drama neștiută a Ilincăi Vandici. Prin ce momente dificile a trecut prezentatoarea Kanal D

Drama neștiută a Ilincăi Vandici. Prin ce momente dificile a trecut prezentatoarea Kanal D

11 May 2021

Ilinca Vandici este una dintre cele mai populare și apreciate vedete TV. Este o femeie împlinită atât personal, cât și profesional, însă rar vorbește public despre dificulățile prin care a trecut de-a lungul vieții.

Drama neștiută a Ilincăi Vandici. Prin ce momente dificile a trecut

Un prim impas al vieții ei a fost moartea tătălui. Ilinca Vandici a povestit cu emoție în glas, în cadrul podcastului găzduit de Radu Țibulcă, faptul că s-a simțit neajutorată la scurt timp după dureroasa pierdere. 

„Tata era un om exemplu din toate punctele de vedere. Un om puternic, un om frumos, un om cu substanță, un om care găsea rezolvare pentru orice, un stâlp al familiei. Un bun sfătuitor, un bun ascultător. (…) Un om care m-a susținut, care a crezut în mine și care mi-a oferit educația pe care o am și astăzi. Un om datorită căruia sunt ceea ce sunt astăzi.

Au fost momente, după ce a murit tata, în care mă simțeam atât de singură, neajutorată, terminată. Ăla a fost momentul în care nu am mai avut plasă de siguranță. (…) Cred că de aici mi-a venit maturitatea de a nu mă întinde mai mult decât îmi e plapuma. Efectiv mâncam trei zile pâine cu icre', a povestit vedeta.

Problemele au apărut la scurt timp după pierderea suferită, Ilinca Vandici dezvăluind că multe dintre lucrurile de care se ocupa tatăl ei au rămas pe umerii ei, urmând o ăerioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar.

„Făceam asta de frică că, la un moment dat, se poate întâmpla ceva și nu mai am. Ce fac, de unde scot? Dup-aia m-am trezit cu nu știu câte de-astea de la ANAF, pentru că tata se ocupa de toată birocrația asta din jurul meu. M-am trezit după 3 ani de zile cu restanțe. Habar nu aveam. (…) Nu sunt de acord să promovezi lucruri doar pentru bani. Asta înseamnă să fii un exemplu, un simbol, să lași ceva în urma ta. Mai ales că acum am și copil. În permanență mă gândesc ce-i las, ce las generației lui', a dezvăluit Ilinca Vandici în cadrul podcastului.

 Vezi galeria foto >

Ilinca Vandici a suferit de depresie postnatală

În plus, Ilinca Vandici a povestit că a trecut și printr-un episod de depresie, imediat după ce l-a născut pe băiețelul ei Zian. A avut atacuri de panică și crize de plâns incontrolabile.

„Prima oară am simțit depresia după ce l-am născut pe Zian și s-a manifestat prin atacuri de panică și prin crize de plâns pe care nu mi le explicam.

Nu puteam controla nimic. (…) Mie îmi place să dețin controlul, iar după naștere nu am putut face asta. (…) Îmi era frică, eram panicată, el plângea, eu nu știam ce să-i fac. Atunci mi s-a declanșat, a fost o depresie post-natală pe care nu am tratat-o pentru că nu am avut timp.

Am revenit la muncă și s-a rezolvat. (…) Dar în pandemie am stat iar doar acasă cu copilul, nefăcând nimic, neplecând nicăieri, nemuncind. Mi s-a reactivat. De data asta am luat decizia deșteaptă de a apela la ajutor de specialitate. De atunci fac terapie', a mai spus ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare