Homepage  / Vedete / Vedete străine

Drama neștiută a actriței Deniz Ugur, interpreta personajului principal din serialul „Nemilosul Istanbul”, difuzat de Kanal D

Drama neștiută a actriței Deniz Ugur, interpreta personajului principal din serialul „Nemilosul Istanbul”, difuzat de Kanal D

de Redactia Tvmania

Deniz Ugur, actrița care interpretează rolul personajului Seher Yilmaz, eroina serialului “Nemilosul Istanbul”, difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, are o viață care poate deveni cu ușurință, un bestseller, dacă ar fi spusă într-o carte.

Asemeni personajului pe care îl interpretează în “Nemilosul Istanbul”, o mamă singură care luptă pentru a răzbi în viață alături de cei trei copii ai săi, și viața de zi cu zi a frumoasei actrițe, în vârstă de 47 de ani, este presarată cu multe drame personale. 

Deniz Ugur s-a căsătorit prima oară când avea doar 19 ani cu jurnalistul Șirzat Bilallar de care a divorțat trei ani mai târziu. Mereu în căutarea dragostei, frumoasa artistă s-a căsătorit a două ori, după o frumoasă poveste de iubire, cu actorul de teatru Ismail Hakkı Sunat. Din păcate, opt ani mai târziu, soțul ei a fost ucis într-o altercație.

Întocmai ca personajul pe care îl interpretează, Deniz, are trei copii, Engin Deniz Sunat, din căsătoria cu Ismail Hakki Sunat, și gemenii Mina Deniz și Poyraz Deniz, din relația de trei ani pe care a avut-o în perioada 2007 si 2009 cu jurnalistul Reha Muhtar. Această relație a fost și cea care i-a tulburat cel mai mult viața.

Amenințările, lupta pentru custodia copiilor, jignirile, toate acestea au făcut parte din scenariul sfărșitului iubirii dintre Deniz Ugur și Reha Muhtar.

            În ciuda acestei vieți tumultuoase, cu episoade care ar descuraja orice om, Deniz a afișat mereu un echilibru extraordinar și a reușit să devină una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia.

Nu ratati, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, noile episoade, pline de emotie si suspans, din indragitul serial „Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton