; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan capatos

Drama lui Dan Capatos. Prezentatorul a suferit un atac cerebral: „Am fost paralizat pe partea stângă”

04 May 2021

Dan Capatos este unul dintre cei mai longevivi prezentatori TV din România. Deși prin meseria sa aduce pe micile ecrane dezvăluiri din viața vedetelor, puține persoane au știut până acum drama prin care acesta a trecut. Dan Capatos a fost la un pas de moarte în urma unui  atac cerebral ischemic. 

Dan Capatos și-a deschis sufletul într-un interviu oferit chiar în perioada Sărbătorilor pascale. Prezentatorul a povestit la Antena Stars cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în ultimii ani. Dan Capatos a dezvăluit că în urmă cu doi ani a fost paralizat pe partea stângă:

Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate. Ne duceam la niște fini. Ea fiind foarte frumoasă de altfel. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea', a spus Dan Capatos la Antena Stars.

 

Dan Capatos, la un pas de moarte

Imediat după ce a ajuns la destinație, pe aeroport i s-au acordat îngrijiri la un post de Crucea Roșie. Dan Capatos a povestit că după ce i s-a dat o pastila s-a simțit mai bine și și-a continuat călătoria cu mașina. Cu toate acestea, Dan Capatos a mărturisit că fix înainte de a ajunge  și-a dat seama că are partea stângă a copului paralizată.

 „Când am aterizat în aeroportul extrem de mic aveam un post de ăsta de Cruce Roșie. Mi-a dat o pastilă să o bag sub limbă, pe care oricum o luasem și eu. Ăsta e tratamentul de urgență până vine personalul de specialitate să-ți acorde un tratament mai de Doamne Ajută. Îmi trecuse, era ok, și când am plecat cu mașina să facem drumul acela de două ore. Stăteam așa, mă uitam pe geam, destul de turtit după treaba aia din avion și zic „băi, unde mi-o fi telefonul?’, când mă uit, telefonul era în mână și mi-am dat seama că nu mai simțeam telefonul. Când am început să vorbesc mi-am dat seama că nu-mi mai simțeam toată partea stângă și atunci am intrat în panică. Atunci am intrat în panică', a continuat să povestească Dan Capatos, potrivit spynews.ro.

„Primele 24 de ore erau destul de delicate'

Acela a fost momentul în care Dan Capatos a mers de urgență la spital. Prezentatorul TV i-a cerut sfaturi doctorului Băjenaru. Acesta i-a spus ce să facă, după care Dan Capatos a făcut toate investigațiile la el. În urma CT-ului, s-a stabilit că prezentatorul TV suferise un atac cerebral ischemic tranzitoriu.

„Am ajuns la un spital de urgență acolo, aveam un bon de ordine 400… Când am văzut așa, deja îmi revenisem și am zis „hai să mergem’. L-am sunat pe profesorul Băjenaru, un om extraordinar, mi-a spus ce să fac în prima fază, apoi am venit să fac toate investigațiile la el. Știa boala mea, a reieșit și din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată, dar cumva în limbaj neurologic ăsta era anticamera atacului cerebral definitiv și primele 24 de ore erau destul de delicate. Am schimbat tratamentul și deocamdată sunt ok. Ăla a fost un moment chiar rău, pentru că trebuia să parăm cumva în fața lui Andrei, să nu se prindă că e groasă treaba. Se întâmpla acum vreo doi ani și ceva', a concluzionat el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare