; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina joia

Drama cumplită prin care a trecut Cristina Joia, designerul de la „Visuri la cheie”

23 April 2021

Ultimul episod greu prin care a trecut anul trecut Cristina Joia, în momentul în care a fost atacată într-un supermarket, nu este cea mai grea încercare din viața designerului de interior de la „Visuri la cheie'. 

Una dintre cele mai mari dorințe ale Cristinei Joia a fost aceea de a deveni mamă. Vedeta Pro TV a recurs la 4 fertilizări in vitro și două inseminări, însă fără succes. În loc să rămână însărcinată, Cristina Joia de la „Visuri la Cheie' a ajuns la un pas de moarte după ce a fost diagnosticată endometrioză toracică, iar plămânul drept i s-a umplut de tumori. Evenimentul neplăcut s-a petrecut pe stradă, moment în care Cristina nu a mai putut mișca și a chemat salvarea:

„Eram pe stradă și nu am mai putut să respir. Am făcut pneumotorax spontan. Plămânul drept nu mai funcționa. Am stat trei săptămâni în spital la Municipal. La două săptămâni, mi-au făcut un CT pentru că nu știau ce am. Plămânul meu era perforat. La CT s-a constat că plămânul are din nou găuri. Au zis că am cancer. M-am dus apoi la “Marius Nasta”. La a doua operație, medicii au pus un diagnostic foarte rar. A mai fost nevoie și de a treia operație când mi-au pus o plasă ca să nu mai intre tumorile în plămân. Am endometrioză toracică. De obicei, endometrioza la femei e pelviană. Sunt dependentă de un tratament hormonal pe care-l iau de șase ani', a povestit Cristina Joia, la Pro TV.
 Vezi galeria foto >

Cristina Joia a făcut mari eforturi să rămână însărcinată 

Dorința de a deveni mamă a fost imensă! La fel și sacrificiile pentru a putea rămâne însărcinată. Pentru că nu a reușit pe cale naturală, Cristina Joia a decis să adopte un copil:

„Am făcut două fertilizări in vitro și patru inseminări artificiale, care nu au reușit. Frustrarea mea e că doctorii nu mi-au spus că nu avea sens să mai pompez hormoni în mine. Am adoptat un copil. Imediat după ultima fertilizare in vitro, am ajuns cu ambulanța la spital. Nu mă consider un om bolnav! Dacă m-aș îmbolnăvi de Covid, aș putea avea probleme foarte grave', a mai spus aceasta.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare