; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana maria barnoschi

Drama teribilă prin care a trecut Ana-Maria Barnoschi în 2020: „A fost cel mai greu an”

09 April 2021

Ana-Maria Barnoschi (29 de ani) a trecut prin cele mai grele momente în ultimele 12 luni. Clipe care au lăsat urme adânci în sufletul său. Însă, conform zicalei „ce nu te omoară, te face mai puternic', frumoasa a reușit să meargă mai departe.

Frumoasa coprezentatoare a emisiunii „Roata norocului de la Kanal D ne-a povestit că ultima perioadă a fost dificilă pentru ea, iar noul an a venit cu multe schimbări:

„Anul trecut a fost greu și anevoios, așa cum a fost, probabil, pentru cei mai  mulți dintre noi. Am trecut și eu, la fel ca fiecare, prin momente stresante, dificile. Dar acum mă simt bine și sunt încrezătoare că lucrurile vor arăta din ce în ce mai bine.  A fost un an greu pentru că a venit la „pachet' cu foarte multe schimbări…

Am avut parte de schimbări de tot felul …  În continuare această pandemie ne dă bătăi de cap, trebuie să fim în continuare foarte vigilenți și atenți la igienă, mască, distanțare. M-am bucurat, în schimb, că am putut să filmăm pentru „Roata Norocului' respectând, firește, toate recomandările autorităților. Filmările pentru emisiunea „Roata Norocului' au reprezentat cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, din punct de vedere profesional, în această perioadă dificilă', a declarat Ana-Maria.

Din păcate viața a lovit-o pe Ana-Maria Barnoschi mai ales la nivel personal. Tatăl ei s-a stins din viață și s-a despărțit de bărbatul alături de care ar fi trebuit să pășească la altar, după o relație de 6 ani:

Anul 2020 a fost cel mai greu an pentru mine pentru că l-am pierdut pe tatăl meu…Am trecut peste despărțirea de prietenul meu ca orice om care trece prin așa ceva… . Nu este sfârșitul lumii, nu s-a terminat lumea acolo, timpul nu stă în loc! Am ales să merg mai departe și să îmi continui activitățile și lucrurile pe care le făceam la fel ca și până atunci', ne-a mai spus Ana-Maria Barnoschi.

Cu toate acestea, în prezent preferă să își dedice timpul carierei cu proiectul „Roata norocrului' și activitatea în mediul online. Ana speră ca anul acesta să se poată bucura și de o vacanță.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare