Homepage  / Vedete româneşti

Tragedia care l-a urmărit pe Damian Drăghici întreaga viață. A făcut 20 de ani de terapie din cauza ei

Tragedia care l-a urmărit pe Damian Drăghici întreaga viață. A făcut 20 de ani de terapie din cauza ei
6

de Cristina Țapu,

Damian Drăghici, în vârstă de 54 de ani, este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, cu piese care au ajuns să fie ascultate de milioane de oameni. Deși acum se bucură de succes și împlinire personală ca artist, puțini cunosc povestea sa de viață, experiență ce l-a marcat profund.

Tragedia care l-a urmărit pe Damian Drăghici întreaga viață

Într-un interviu captivant pentru podcastul „Te ascult” moderat de Ilinca Vandici, Damian Drăghici și-a deschis inima și a vorbit fără reticențe despre perioada copilăriei, despre lupta sa cu boala și despre procesul de vindecare și de iertare, menționând chiar și perspectiva sa asupra alimentației nesănătoase, pe care o consideră „un drog”.

Damian Drăghici a dezvăluit că a fost abandonat de mamă încă de la o vârstă fragedă și că a fost crescut de bunica sa, pe care a privit-o și încă o privește ca pe o mamă. În anul 2019, el s-a reîntâlnit cu mama sa biologică și a reușit să-i ofere iertarea sa.

iubita-damian-draghici-cristina-stroe-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Faptul că mama sa l-a abandonat atunci când era micuț l-a marcat profund pe artist, care a avut nevoie de ani întregi de terapie pentru a procesa trauma prin care a trecut. Damian Drăghici susține că din cauza abandonului a dezvoltat o formă de ADHD și a avut nevoie de terapie.

„Nu am conștientizat (n.r. că a fost abandonat de mamă) pentru că până pe la 7, 8, 10 ani i-am spus mamă bunicii mele. Pe tatăl meu biologic îl consideram frate și-i spuneam pe nume, Tahir. Taică-miu avea 18 ani, mătuși-mea avea 16 ani când m-am născut eu și unchiul meu avea 13 ani. Era o diferență foarte mică și atunci îi consideram frate, soră. Era așa de multă dragoste în familie așa că nu am simțit diferența. Și mama, eu îi spuneam mamă, mă iubea așa de mult. Mă cunosc acum cu maică-mea, suntem într-o relație ok, dar simt dragostea aia mare pentru mama care m-a crescut”, a povestit Damian Drăghici în podcastul „Te ascult”.

Damian Drăghici a iertat-o pe mama sa abia în anul 2019

Damian Drăghici a dezvăluit că a restabilit legătura cu mama sa în 2019, înainte ca fiul său, Andrei, să se nască.

„Pe mama am iertat-o în 2019, cu două săptămâni înainte să se nască fiul meu. Sărbătoream un an cu Cristina, m-am dus să iau o cutie de trandafiri și îmi spune că prețul e 30.000 de lei. I l-am cumpărat, i l-am dat și Cristina s-a uitat pe un alt site și a văzut că asta costă 20 de euro și atunci am întrebat-o că ea e florăreasă de știe cât sunt astea? Eu ar trebui să știu, că mama mea e florăreasă, iar atunci mi-a spus că de ce nu o sun. Am sunat-o, atunci ne-am văzut și în mometul ăla ne-am închegat. Și acum suntem într-o relație foarte bună”, a povestit Damian Drăghici, vizibil emoționat.

Damian Drăghici este artistul care cântă la mai multe instrumente muzicale, însă naiul este cel care l-a consacrat pe plan internațional.

Compozitor și producător muzical, a cucerit scenele lumii, iar din 2006 a lansat un proiect de suflet, formația Damian & Brothers, care îmbină muzica tradițional lăutărească cu elemente din muzica jazz, rock, reggae și chiar dubstep. Pe plan personal, artistul se află la cea de-a treia căsătorie cu frumoasa Cristina Stroe, mai tânără cu 21 de ani. 

Sursă foto: Instagram Damian Drăghici

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton