; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan copii

Drama Andreei Bălan, după ce a fost la un pas de moarte: „Nu mai pot avea copii”

13 April 2021

În urmă cu 2 ani,  Andreea Bălan devenea mămică pentru a doua oară. Fericitul eveniment a luat însă o altă întorsătură atunci când vedeta a intrat în stop cardio-respirator după naștere.

Andreea Bălan a vorbit deschis în cadrul podcastului „Acasă la Măruță', unde a detaliat ce i s-a întâmplat în acea perioadă și drama prin care a trecut:

„Eu nu am realizat ce s-a întâmplat, am făcut șoc. Doctorii mi-au spus că am făcut embolie amniotică, ca mi-a intrat lichidul amniotic în sânge și am făcut stop cardiorespirator. Nu-mi aminteam nimic. Ba chiar făceam glume: uite, domne, era sa mor! Mi-am dat seama ca puteam să mor cu adevărat când am ajuns acasă și mi-a țâșnit sângele din operație! Am fost tăiată de trei ori în decurs de o lună', a povestit solista, invitată la prodcastul „Acasă La Măruță'.

Din păcate în urma celor 3 intervenții chirurgicale la care a fost supusă în acea perioadă, artista a rămas cu o serie de afecțiuni medicale care o împiedică să mai aibă copii:

„Am rămas cu o problemă de sănătate pe viață, pe care abia acum am început să o accept. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă. Să adopt! Nu mai pot avea copii. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ideea. Important e că sunt în viață, că trăiesc, că nu au rămas fetițele fără mamă', a mai spus solista cu lacrimi în ochi.

Andreea Bălan a dezvăluit că momentul în care a simțit că este la un pas de moarte a determinat-o să ia o serie de decizii importante, printre care nunta cu George Burcea, cu care acum se află în plin proces de divorț:

„Când m-am trezit după anestezie, eu eram amețită, nu-mi dădeam seama ce se întâmplase cu mine. Atunci am decis să refac trupa Andre și să mă mărit. Pe patul de spital am decis. Nu mă așteptam când m-am măritat să divorțăm după patru luni. Când te măriți ai impresia că o faci pentru toată viața, dar uite că nu a fost așa', a mai spus Andreea.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare