; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DRAKE a fost marele câștigător la Billboard Music Awards 2017

DRAKE a fost marele câștigător la Billboard Music Awards 2017

23 May 2017

Duminică, 21 mai 2017, a avut loc decernarea premiilor Billboard Music Awards, unde Drake a fost desemnat marele câștigător, cu cele mai multe premii din istorie, printre care Top Artist, Top Male Artist, Top Rap Album.

Drake, care a lansat recent albumul More Life', a devenit singurul artist cu 13 premii primite în cadrul Billboard Music Awards, din istoria galei.

Anteriorul album, Views', a primit trofee pentru Top Billboard 200 Album' și Top Rap Album', iar single-ul One Dance' (featuring WizKid & Kyla) a fost desemnat Top Streaming Song – Audio', Top R&B Song' și Top R&B Collaboration'.

Lista premiilor decernate lui Drake continuă cu Top Billboard 200 Artist, Top Hoț 100 Artist, Top Song Sales Artist, Top Streaming Artist.

Lansat în urmă cu 2 luni, albumul More Life' conține 22 de piese, printre care colaborări cu Travis Scott, Kanye West, 2 Chainz, Quavo, Sampha sau Giggs.

Rapper, producător, actor, Drake a devenit cunoscut datorită rolului din serialul „Degrassi: The Next Generation„, la începutul anilor 2000. De atunci și până în prezent, Drake a lansat 4 albume, numeroase hituri, printre care colaborări cu Rihanna, Eminem, Lil Wayne, Nicki Minaj, Jay Z, cu milioane de vizualizări pe YouTube și sute de milioane de stream-uri și a primit zeci de discuri de aur și platină.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare