Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dragostea nu are vârstă pentru Angelique Boyer

Dragostea nu are vârstă pentru Angelique Boyer

de Redactia Tvmania

Când s-a îndrăgostit pe platourile de la “Teresa” (producţie din 2010 difuzată în prezent de Acasă) chiar de producătorul acestei telenovele, Jose Alberto Castro, Angelique Boyer nu credea că relaţia cu un bărbat mai în vârstă decât ea cu 20 de ani avea să dureze. Mai ales că înainte avusese doar iubiţi tinerei, precum Sebastian Zurita (26 de ani).

Timpul i-a demonstrat lui Angelique, care va împlini 25 de ani pe 4 iulie, că dragostea nu are vârstă şi că poate avea o relaţie foarte frumoasă cu Jose Alberto.

Cei doi merg la toate evenimentele împreună, iar paparazzi i-au surprins de mai multe ori în ipostaze tandre. De curând, ei au fost văzuţi luând masa într-un restaurant din Ciudad de Mexico şi păreau fericiţi împreună.

Cei doi nu au declarat până acum dacă au planuri de căsătorie, însă de fiecare dată când are ocazia, actriţa spune cât de bine se simte alături de Alberto: “Acest bărbat este minunat, mi-ar lua mult timp să vă povestesc câte lucruri am găsit la el”, a zis ea, citată de quien.com.

La rândul său, producătorul a spus că o admiră foarte mult pe iubita sa: “Mereu i-am zis că e o profesionistă şi că o admir. De fapt, aşa m-am îndrăgostit de ea, admirând-o. În plus de asta este şi frumoasă.”

După ce a jucat în telenovela “Abisul pasiunii” alături de David Zepeda, Angelique Boyer nu a mai acceptat să apară într-un nou serial: “Proiecte există mereu, însă deocamdată vreau să mă odihnesc şi să aştept un personaj de care să mă îndrăgostesc cu adevărat. Mă bucur că am tot felul de propuneri, însă acum vreau să ma axez pe viaţa personală, vreau să am mai mult timp pentru mine”, a zis ea.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton