; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

68_6_NTO_3382_resize

Dragostea învinge

06 February 2013

Povestea începe cu Don Antonio (Julian Pastor) care primeşte un mesaj de la Isabel Clara, iubirea sa din tinereţe. Ea îl roagă să aibă grijă de fiica sa, Esperanza (Edith Gonzalez), iar el îi promite că va fi al doilea tată pentru ea. Consuelo (Alma Muriel), soţia lui Antonio nu o simpatizează pe Esperanza şi o tratează foarte urât, în timp ce fiul său, Luis Gustavo (Fernando Colunga) se simte atras de ea. Astfel, Consuelo decide să îi despartă şi îl trimite pe Luis Gustavo să studieze în strainătate, iar pe Esperanza într-o şcoală de maici.

Prietenul lui Antonio, Fermin (Humberto Elizondo) este văduv şi are o fiică pe nume Silvia (Eugenia Cauduro). Aceasta îl place pe Luis Gustavo şi îl preseaza pe tatăl său să o trimită la studii în strainătate, pentru a fi aproape de el. Luis Gustavo nu o poate uita pe Esperanza, iar pe Silvia o tratează doar ca pe o bună prietenă.

10 ani mai târziu, Esperanza devine o tânără foarte frumoasă. Ea se întoarce la fermă pentru a avea grija de Don Antonio, care este bolnav. Acolo îi cunoaste pe fraţii Moraima, stăpânii moşiei lui Don Antonio, iar unul dintre ei, Juan Moraima (Sergio Catalan) se îndrăgosteşte de ea.

Înainte să moară, Don Antonio îi dă lui Fermin o scrisoare pentru fiul său în care îi ofera binecuvântarea pentru a se căsători cu Esperanza. Luis Gustavo o revede pe Esperanza la înmormântare şi se îndrăgosteşte nebuneşte de ea. Întrucat şi Fermin este sedus de frumuseţea ei şi doreşte să o cucerească, plănuieşte împreună cu Consuelo să îi despartă pe cei doi îndrăgostiţi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare