; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragoste şi ură în cea de-a doua gală live X Factor

18 November 2012

Cea de-a doua gală live X Factor le aduce telespectatorilor melodii care spun poveşti despre linia subţire dintre dragoste şi ură, stări trăite de o parte dintre concurenţi, chiar în casa X Factor. Ioan Man şi-a  cunoscut actuala iubită la X Factor, Natalia Segelean a fost recent cerută în căsătorie de iubitul ei, iar Bernice şi Laurenţiu experimentează dragostea şi ura în cele două extreme: sunt la cuţite în spatele scenei, dar funcţionează ca un ceas elveţian pe scenă', spune Delia.

Extrem de talentaţi amândoi, Bernice şi Laurenţiu au uimit de fiecare dată cu prestaţia lor pe scenă, însă, în spatele ei, conflictele mocnesc şi, din când în când iau proporţii.  Săptămânile premergătoare primei gale live, de pregătiri şi repetiţii, au amplificat tensiunile dintre cei doi, lucru care însă nu s-a văzut duminica trecută pe scenă, când Bernice şi Laurenţiu au interpretat melodia Playing with fire, a Paulei Seling şi Ovi şi au reuşit să smulgă nu doar aprecierile juriului, ci şi voturile publicului care i-a salvat de la eliminare.

Conflictul dintre ei nu o îngrijorează însă pe Delia. Jurata are încredere în concurenţii ei şi declară că Se ceartă mereu, dar pe scenă funcţionează ca un ceas elveţian. Şi pentru moment, asta contează. Am mare încredere în ei şi în show-ul pe care îl pot face pe scenă'.

Îi reprosează că face pe şefa

Gala de duminică le aduce noi provocări şi noi motive de ceartă. Bernice are tendinţa de a-şi impune punctul de vedere, lucru pe care Laurenţiu nu îl poate tolera. Mai mult, băiatul vede comportamentul colegei sale de trupă ca o urmare a faptului că părinţii acesteia şi-au permis întotdeauna să îi ofere ceea ce şi-a dorit, inclusiv studii de profil la prestigioase şcoli, în vreme ce situaţia lui financiară este mai delicată.  A crescut în ultimii ani fără mamă, aceasta fiind nevoită să plece la muncă în Italia pentru a-i asigura un trai decent în România.

Chiar şi aşa, Laurenţiu este dispus să lase de la el şi să încerce să se apropie de Bernice. Dacă va reuşi, dar mai ales dacă în spatele dorinţei lui de a se întelege cu partenera de scenă stau şi alte motive decât cele profesionale, veți afla urmărind X Factor, duminică, de la 20.30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare