; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragoste infinita

„Dragoste infinită” este primul serial turcesc care câştigă un Emmy

21 November 2017

Producţia turcească „Dragoste infinită' (în original „Kara Sevda'), care a fost difuzată anul acesta de postul Kanal D, a fost desemnată „Cea mai bună telenovelă' în cadrul galei „2017 International Emmy Awards', care a avut loc pe 20 noiembrie la New York.

„Dragoste infinită' a avut drept rivale la această categorie alte 3 seriale: unul canadian – „30 Vies – Isabelle Cousineau' – şi  două braziliene – „Totalmente demais' (cu Juliana Paes) şi „Velho chico' (cu Rodrigo Santoro).

„Nu pot descrie ce simt, am pielea de găină. Sunt mândru de întreaga echipă. Este prima producţie turcească care obţine acest premiu. Nu am spus degeaba că am fost o familie. Mă bucur că am făcut parte din familia „Dragoste infinită', a scris Burak Özçivit, protagonistul serialului, pe Facebook. Iar colegul său, Kaan Urgancıoğlu, interpretul maleficului Emir, a declarat şi el pe aceeaşi reţea de socializare: „Emmy-ul este al nostru. Sunt foarte mândru. Mulţumesc tuturor celor care ne-au arătat interesul lor'.

Regizoarea serialului, Hilal Saral, a fost cea care a ridicat premiul în numele întregii echipe, iar alaturi de ea au fost scenarista Burcu Görgün Toptaş şi producătorul Ay Yapim Kerem Çatay.

Finalul tragic al acestui serial, care i-a avut ca protagonişti pe Burak Özçivit şi Neslihan Atagül, a stârnit un val de reacţii nu doar în ţara de origine, ci şi în alte ţări. „Dragoste infinită' a avut 74 de episoade şi două sezoane.

 

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare