; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragoste cu năbădăi

01 February 2010

În „E tare complicat!', Meryl Streep devine amanta fostului soţ (Alec Baldwin), încurcându-se şi un arhitect ciudăţel interpretat de Steve Martin.

Protagonista peliculei, Jane (Meryl Streep), este divorţată de zece ani de Jake (Alec Baldwin, nominalizat la BAFTA), care a părăsit-o pentru mult mai tânăra (şi mult mai voluptuoasa) Agness (Lake Bell). Rămasă singură după plecarea în lume a celor trei copii, Jane încearcă să-şi remodeleze viaţa: plănuieşte să reconstruiască bucătăria, cu ajutorul arhitectului Adam (Steve Martin), se gândeşte la o operaţie estetică (mică, dar dureroasă), lucrează de zor în propriul restaurant şi se distrează alături de grupul de prietene la sfârşit de săptămână. Răspunsul la problemele ei pare a fi, însă, altul: fostul soţ, Jake, pe care (ce-i drept, după numeroase pahare de vin) începe să-l vadă cu alţi ochi şi să-l sărute cu aceeaşi pasiune din tinereţe.

Pro şi contra

Meryl Streep face, aşa cum îi stă bine, un rol sprinţar (şi nominalizat la Globul de Aur) în această comedie romantică care e mai mult pe placul unui public matur. Tinerii se vor plictisi, însă, de povestea sufocată de personaje secundare, peliculei îi lipseşte verva unei comedii romantice veritabile (ca „A sosit poşta', cu Meg Ryan şi Tom Hanks), iar glumele reuşite, dar puţine nu îţi pot susţine atenţia pe parcursul a două ore.

Alec Baldwin s-a cam temut să scape de haine pe platourile de filmare şi a cerut o dublură pentru scena în care personajul lui se mândreşte cu „bijuteriile familiei' şi îşi arată posteriorul păros în faţa unui laptop cu webcam-ul pornit. Streep, în schimb, s-a dezbrăcat fără jenă în faţa camerei, declarând apoi că va filma scene nud mereu, pentru că aduc autenticitate poveştii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare