; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

11078079_984024551631479_719669299077302234_n

Dragoș Moștenescu, din serialul „La Bloc”, s-a mutat în Londra. Cu ce se ocupă actorul acum

07 April 2021

Dragoș Moștenescu, celebrul Costel din serialul „La Bloc', a decis în urmă cu patru ani să-și schimbe radical viața.

Actorul a început o nouă viață, după ce și-a vândut proprietățile din România și s-a mutat definitiv cu soția și cei trei copii în Londra. Cu toate că visa să își continue cariera peste hotare, succesul nu a fost pe măsura așteptărilor. 

Până la debutul pandemiei, care ne-a schimbat viața tuturor, Dragoș a declarat că susținea spectacole prin diverse cluburi din Londra, iar acum s-a adaptat schimbărilor așa cum o fac și ceilalți artiști. La fel ca mulți alții, actorul a hotărât să își desfășoare o parte din activitate în mediul online. Recent a compus și o melodie. 

„Sunt destul de încântat de cântecul meu liric (nu e comic de data asta) «Te voi urmări», fiind interpretat pe Phoenix 98 FM de promotorul meu radio Stewart Pink, căruia îi mulțumesc din toată inima', a scris Dragoș pe contul de Facebook.

 Vezi galeria foto >

Cum arăta viața lui Dragoș Moștenescu în urmă cu aproape 3 ani

„Momentan am găsit o piață de comedie foarte bine definită, sunt undeva la 150-200 de cluburi de comedie numai în Londra, unde am intrat și am făcut câte 5-7 minute, iar acum am ajuns la 10-15 minute, deoarece minutele ți se dau pe parcurs. Sunt o figură cunoscută în țară, dar aici, cu tot backgroundul meu, nu mă știe lumea. Dar am trecut de această etapă și pot spune că, în trei luni, am luat trei premii (n. red. – la stand-up) la trei concursuri de începători, ca să zic așa', spunea acesta în 2019.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare