; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragoș Chircu deschide concertul lui David Bisbal la București

03 April 2012

Dragoș Chircu va cânta în deschiderea concertului lui David Bisbal, pe 22 aprilie, la Sala Palatului din București.

Idolul muzicii latino-pop, David Bisbal, împreună cu formația sa de instrumentiști a pregătit un show live exploziv, care va aprinde toate simțurile fanilor săi. Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade. Publicul se va bucura de ritmurile celebrelor hit-uri Buleria sau Corazon Latino, dar și de single-urile incluse pe recentele sale albume, Premonicion și Sin mirar atras.

Senzualul artist a devenit faimos după ce a concurat într-o competiție televizată spaniolă, “Operación Triunfo”, similară concursului “Vocea României”, în care s-a făcut remarcat și Dragoș Chircu. Amândoi artiștii au ieșit pe locul al doilea în concursurile muzicale care i-au lansat.

Dragoș Chircu, care a uimit România cu talentul său în competiția Vocea României', este un admirator al lui Bisbal.

“Pe David l-am descoperit în 2005, când căutam pe net artiști care să-mi fie mentori în definirea mea ca artist. Destinul mi-a zâmbit în 2008, când am avut șansa să-l cunosc personal, cu ocazia primului său concert din România. Mi-am zis atunci, în gând: <Într-o zi am să cânt cu tine pe aceeași scenă!>, dar m-am apostrofat, imediat, pentru visul obraznic. Și iată, ziua aceea a venit”, a spus Dragoș.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare