Homepage  / Cinema

La cinema via TikTok. Dragoș Buzzi debutează pe marele ecran, în „10 vieți norocoase”. Laura Cosoi, în distribuția animației

La cinema via TikTok. Dragoș Buzzi debutează pe marele ecran, în „10 vieți norocoase”. Laura Cosoi, în distribuția animației
3

de Redactia Tvmania,

Zeci de mii de părinți și la fel de mulți copii îl recunosc și îl urmăresc pe Dragoș Buzzi în mediul online, unde creează conținut original dedicat vieții de familie, educației, culturii, dar mai ales experiențelor personale. Mai puțini știu despre el că, înainte de a deveni influencer, a fost corporatist, apoi profesor și de vreo cinci ani este soț devotat și tată iubitor a doi copii. Însă nimeni nu știa (nici măcar el) ce talente actoricești excelente ascunde.

Dragoș Buzzi debutează pe marile ecrane

Dragoș Buzzi debutează acum și pe marile ecrane ca voce a motanului Beckett, personajul principal din animația „10 vieți norocoase”. O producție distribuită de Vertical Entertainment, filmul animat plin de aventură ajunge din 16 august în toate cinematografele din țară.

10Vieti_MainPoster_70x100cmIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

După ce și-a cucerit publicul din online cu simplitatea și onestitatea sa, promovând principiile clasice despre familie, Dragoș a primit cu entuziasm provocarea de a trece de la micile ecrane la cele mai mari odată cu debutul său ca voce principală din animația „10 vieți norocoase”:

„De când eram mic am visat să apar într-un film sau serial, dar să dublez o voce într-o animație nici măcar nu mi-a trecut prin cap! Mi-a fugit gândul (și inima) imediat la copii. Nu cred că există vreo apariție de-ale mele pe un ecran care să îi bucure mai tare iar mie, faptul că le pot oferi genul ăsta de experiență, ca tată, îmi oferă o emoție și energie pe care îmi e greu să v-o explic. Eu am pisici de când mă știu și le iubesc tot de pe atunci. Mai mult, cred că eu și motanul Beckett avem tare multe în comun și de aceea mi-a fost super ușor să mă pun în blana lui și să trăiesc autentic o poveste care în esență e despre cum arată învățarea. Multe încercări, multe eșecuri ca să te prinzi ce anume e cu adevărat important în viață.”, mărturisește Dragoș.

O animație în care dublează și superba actriță Laura Cosoi, „10 vieți norocoase” este aventura lui Beckett, un motan adorabil și extrem de răsfățat care nu știe să aprecieze lucrurile bune din viața sa. Stăpâna lui este Rose (Laura), o tânără cercetătoare hotărâtă să salveze albinele de la extincție, l-a găsit și salvat pe pisoi de la un adăpost pentru animale încă de când era puiuț și de atunci au fost mereu doar ei doi.

Însă totul e pe cale să se schimbe radical după ce Beckett își pierde și cea de-a nouă viață. „10 vieți norocoase” este povestea unui personaj pe cât de pufos, pe atât de egoist, care învață ce înseamnă altruismul și eroismul atunci când iubești. Uneori e nevoie să încerci mai multe drumuri diferite până ajungi la destinul și cea mai bună versiune ale tale!

Ajuns pentru prima dată într-un studio de dublaj, Dragoș și-a luat în serios rolul de motan, cu tot cu onomatopeele incluse în registrul vocal:

„Am fost surprins să descopăr că Beckett nu are doar replici care trebuie rostite cât mai viu, mai e și electrocutat, se împiedică des, se lovește, cade, are multe provocări fizice prin care trebuie să treacă și astea toate la rândul lor trebuie „jucate” prin voce. Am avut mare noroc că cei de la studio au fost răbdători și blânzi cu mine și că au știut să mă învețe cum să fac să iasă bine… Iubesc la nebunie animațiile care nu sunt doar entertainment. E foarte ușor să le arăți copiilor un desen care să îi țină ocupați puțină vreme cât timp tu îți mai faci din treburi, e ceva mai greu să le oferi o expirență animată din care ei să și învețe ceva valoros. „10 vieți norocoase” e genul ăla de animație cu o poveste foarte faină și o lecție și mai faină despre care o să poată orice părinte să vorbească cu copiii lor în mașină în drumul spre casă înapoi de la cinema, la masă în familie, oriunde!”

Când va fi disponibilă în cinema animația „10 vieți norocoase”

Premiera cinematografică a filmului „10 vieți norocoase” se bucură de sprijinul postului TV Minimax, parte a rețelei de televiziune AMC care are cele mai premiate și de succes seriale animate ale momentului, cu producții de pionierat, populare și de calitate.

Din 16 august, animația „10 vieți norocoase” este distribuită de Vertical Entertainment în exclusivitate pe marile ecrane din țară, în viaranta 2D dublată în limba română, iar biletele pot fi achiziționate online de pe cinemagia.ro sau direct de la casele de bilete din cinematografe.

Sursă foto: Vertical Entertainment

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton