Homepage  / Seriale româneşti

Dragoș Buliga, regizorul serialului „Scara B”, detalii din culise. Cum reușește să lucreze în paralel și pentru „Las Fierbinți”: „Nu e un serviciu obișnuit!” EXCLUSIV

Dragoș Buliga, regizorul serialului „Scara B”, detalii din culise. Cum reușește să lucreze în paralel și pentru „Las Fierbinți”: „Nu e un serviciu obișnuit!” EXCLUSIV
10

de Cristina Țapu,

Dragoș Buliga este regizorul serialului fenomen „Las Fierbinți”, care continuă să se numere printre favoritele publicului, la mai bine de un deceniu de când a apărut prima dată pe micul ecran. Dragoș are un program încărcat, însă alături de Dan Rădulescu și Bogdan Cotleț a pregătit un nou serial de comedie care promite să aducă hohotele de râs în casele românilor. Este vorba despre „Scara B”.

Dragoș Buliga, regizorul serialului „Scara B, detalii din culisele noii comedii de la PRO TV

Scara B”, noul serial de comedie de la Pro TV, explorează viața cotidiană a vecinilor dintr-un bloc, din București. Potrivit PRO TV, cu fiecare episod, serialul va deschide ușile locatarilor și le va prezenta celor de acasă interacțiunile și situațiile celor care locuiesc în aceeași clădire.

Ce au în comun un pensionar morocănos, un familist convins, doi burlaci, un maestru Shaolin urban și două studente pline de viață. Răspunsul îl aflăm în această toamnă, la PRO TV și pe VOYO, în cadrul unui nou serial: „SCARA B”.

TVmania a fost pe platoul de filmare al serialului „Scara B și a avut ocazia să discute cu Dragoș Buliga, regizorul acestui serial. În timp ce Dragoș s-a ocupat de regie, Dan Rădulescu și Bogdan Cotleț au lucrat minuțios pentru a oferi publicului un scenariu ca la carte!

scara b 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

TV Mania: Bună ziua! În primul rând aș dori să vă întreb care este sursa ideilor comice? Așa cum Tim Burton are un adevărat univers al ideilor horror, dumneavoastră păreți că aveți unul al celor amuzante!

Nu sunt ideile mele, sunt ideile unei echipe de scenariști, în cazul de față a echipei formate din Dan Rădulescu și Bogdan Cotleț, pe care îi veți vedea jucând în rolurile lui Dan și Șerban. Am dezvoltat împreună cu ei acest proiect timp de doi ani și jumătate după o idee pe care o aveam de mult, aceea de a crea un univers într-o scară de bloc și de a urmări personajele de acolo din toate unghiurile posibile, punându-le în fața unor evenimente care le tulbură viața de zi cu zi.

TV Mania: Fiecare român se poate identifica cu anumite personaje pe care le vom vedea în serial. Cu toții am întâlnit vecini care folosesc excesiv bormașina… Dumneavoastă v-ați inspirat din personalitatea vecinilor pe care i-ați întâlnit unde locuiți pentru crearea serialului?

Bineînțeles! Și toate scenariile de acum înainte vor fi cu scenarii de genul acesta pe care le cunoaștem cu toții…se oprește apa, vecinul cu bormașina, locul de parcare care îți este luat de alt vecin, se oprește liftul și așa mai departe. Toate situațiile prezentate vor fi în stilul ăsta, dar personajele ne vor face să le putem vedea într-o lumină diferită, amuzantă.

TV Mania: Cum reușiți să vă împărțiți timpul într-o zi obișnuită ținând cont că lucrați la „Las Fierbinți”, iar acum lucrați și la „Scara B”. Nu considerați că 24 de ore sunt uneori prea puține pentru a le împărți între muncă, odihnă, familie, hobby-uri?

Ba da, este într-adevăr un an foarte aglomerat. Filmăm în paralel „Las Fierbinți” și „Scara B”. Ne-am împărțit timpul astfel încât să putem face și una și alta, vara – „Las Fierbinți”, iarna, „Scara B” și tot așa. Într-adevăr este mult mai mult de lucru acum, dar nu ne plângem deloc pentru că ne face mare plăcere să fim aici, cu toții ne simțim foarte bine, nu este un serviciu obișnuit.

TV Mania: Dacă ar fi să alegeți, pe care dintre colocatarii din serial v-ar plăcea să-i aveți drept vecini în viața reală?

Mie mi-ar plăcea să stau cu toți pe scară. Eu îi îndrăgesc acum foarte mult pentru că-i știu foarte bine, sper că o să-i îndrăgiți și dumneavoastră. Așa cum a-ți văzut și în „Las Fierbinți” toate personajele devin îndrăgite până la urmă, nu este niciunul pe care nu ai vrea să-l cunoști personal…Exact în același fel vor deveni simpatici cei de aici. Chiar mi-ar plăcea să stau pe scara asta. M-aș simți foarte bine!

Producția se bucură de cel mai mare decor construit pentru un serial din România. La el a contribuit scenograful Șerban Porupca, cunoscut pentru decorul din „Wednesday”. Din 12 septembrie, vecinii din „SCARA B” ne așteaptă în vizită la PRO TV și pe VOYO!

Sursă foto: TV Mania – Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton