; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos Bucurenci

Dragoș Bucurenci prezintă „Supravieţuitorul” la Pro TV

17 August 2016

Noul show de la Pro TV, Supraviețuitorul', va fi prezentat de Dragoș Bucurenci. El va fi cel care va modera discuțiile de la Consiliul tribal. Aici, Dragoș Bucurenci, prezentatorul Supraviețuitorul', vorbește cu fiecare dintre concurenți despre probele, neînțelegerile, prieteniile, aliantele, activitățile și discuțiile din trib. După ce răspund întrebărilor lui Dragoș, concurenții trebuie să voteze o persoană din trib pe care să o elimine. Votul este individual și secret, iar orice vot poate înclina balanța către un concurent sau altul.

Dragos Bucurenci prezentator Supravietuitorul

„Consiliul tribal este locul în care concurenții trag concluziile după câteva zile în care au trecut prin multe încercări. Acolo este locul în care ei ajung să spună lucrurilor pe nume, fie că vorbim despre probe sau traiul împreună pe o insulă pustie, fără resursele cu care cei 18 concurenți sunt obișnuiți acasă, și să vorbească despre ce i-a supărat, ce le-a plăcut, dacă este cineva în trib care i-a dezamăgit sau ce schimbări ar face pentru a nu ajunge și la următorul Consiliu tribal. Nu e deloc ușor pentru niciunul dintre concurenți, am simțit pe propria piele cât de greu de suportat este stresul în condițiile de climă tropicală din Filipine. «Supraviețuitorul» este o adevărată încercare de rezistență fizică și mentală, iar concurenții din acest sezon au toată admirația mea pentru ce au reușit în cele 44 de zile petrecute pe insulă. Sunt sigur că și telespectatorii vor fi captivați de acest show și că ne vor urmări, în această toamnă, la Pro TV.', a spus Dragoș Bucurenci, prezentatorul Supraviețuitorul'.

Primul sezon Supraviețuitorul' va pune 18 concurenți, care nu s-au cunoscut niciodată, să se adapteze unui mediu complet nou. Nu contează ce și-au imaginat înainte să intre în show, nu contează din ce oraș sunt sau cum au crezut că vor face față condițiilor vitrege, fără familie, prieteni, mâncare sau un acoperiș deasupra capului. Noua lor familie este formată din 17 străini.

Fiecare dintre cei 18 decide ce strategie va urma, în încercarea de a deveni unicul supraviețuitor și de a câștiga marele premiu, în valoare de 100.000 euro.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare