; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jocuri de celebritate 27 martie 2017

Dragoș Bucurenci, Grațiela Duban, Andrei Duban și Sorana, în seara asta la „Jocuri de celebritate” (Pro TV)

27 March 2017

În seara aceasta, de la ora 23:00, Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă i-au invitat pe Dragoș Bucurenci, Grațiela Duban, Andrei Duban și Sorana.

Echipa lui Ipate, formată din Andrei Duban, Sorana și Alin, care luptă pentru o trotinetă electrică, înfruntă echipa plină de energie a lui Strunilă, din care fac parte Dragoș Bucurenci, Grațiela Duban și Cori, care își dorește să câștige marele premiu pentru a cumpăra mâncare unui adăpost de câini.

 Vezi galeria foto >

'Am înregistrat vocea ta și mă trezesc dimineața cu Otniela!'. Așa îmi sună telefonul!', îi va spune Bobo lui Dragoș Bucurenci. Cei doi vor avea o discuție foarte amuzantă despre diete și sport, iar Dragoș nu va ezita să-l trimită pe Bobo la orez.

Numele are cuvântul, Fii pe fază!, Blockbusters, Te-ai prins și Tuuutuet sunt probele care vor fi jucate în seara aceasta de cele două echipe. Invitații vor face dezvăluiri incredibile, se vor distra, vor dansa, vor avea discuții contradictorii, iar la final Bobo îi va spune unuia dintre invitați, după un schimb de replici savuroase: 'Îmi pare rău, la emisiunea asta rămâi fără miel'.

Invitați spumoși, probe explozive, foarte multă distracție și energie, astăzi, de la 23:00, la Jocuri de celebritate!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare