; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos Bucur Pro TV 2014

Dragoș Bucur va fi gazda unei noi emisiuni la Pro TV: “Visuri la cheie”

09 September 2014

Pro TV va lansa o nouă emisiune ce va transforma locuințele oamenilor. “Visuri la cheie”, care va debuta la jumătatea lunii octombrie şi va fi difuzată miercurea, de la ora 20.30, va fi prezentată de actorul Dragoș Bucur, a anunțat postul de televiziune.

Dragos Bucur Pro TV 2014

Alături de o echipă de specialiști formată din arhitecți, designeri de interior, constructori și voluntari, Dragoș Bucur va ajuta familiile aflate în necaz să aibă un trai mai bun, oferindu-le locuințele de care au nevoie și pe care le visează. Acest ajutor nu le va oferi doar o nouă locuință în care să poată trăi linistiți, ci le va schimba complet modul de viața și le va deschide calea către noi visuri.

O să avem niște povești de viața ale unor oameni care merită ceva mai bun. Noi o să-i ajutăm, o să le refacem casele, o să le dăruim lucruri care le-au lipsit o viață întreagă. Eu și echipa mea avem la dispoziție un termen destul de scurt, dar vom reuși cu siguranță să redăm zâmbetul pe chipul acestor oameni.', a declarat Dragoș Bucur.

În Statele Unite ale Americii, emisiunea s-a bucurat de un succes răsunător, atrăgând nume sonore în campaniile umanitare, Michelle Obama fiind una dintre persoanele care a răspuns invitației de a participa la unul dintre episoadele Extreme Makeover – Home Edition.

Ceea ce deosebește emisiunea Visuri la cheie' de formatul din Statele Unite este faptul că în prim plan nu se vor afla locuințele afectate de dezastre naturale, ci poveștile emoționante de viață ale unor familii care au mare nevoie de o locuință în care să poată trăi decent, persoane care, la un moment dat, au făcut sacrificii pentru binele celor din jur.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare