; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragoş Bucur, un “sexolog golan” în filmul “Love Building”

14 August 2013

Alături de Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, Dragoş Bucur revine în forţă pe marile ecrane, începând cu 13 septembrie, cu “Love Building”, un proiect pe care actorul îl consideră ca fiind unul de suflet şi în care interpretează rolul unui terapeut sexolog.

Despre atipicul personaj interpretat, Dragoş Bucur declară: „Silviu Soare e un golan, deşi e de profesie sexolog (sau poate tocmai de aceea). Nu crede în prinţese şi feţi-frumoşi, dar crede în capacitatea oamenilor de a-şi controla viaţa cu ajutorul intelectului.'

În “Love Building” regăsim 14 cupluri, dispuse să lupte pentru a-şi salva relaţia, cu ajutorul a trei psihoterapeuţi şi traineri ai taberei. Ca orice vindecare, şi repararea  unei relaţii presupune parcurgerea anumitor etape, iar asta este exact ceea ce vor şi face cuplurile din tabără pe parcursul a 7 zile.

Lucrurile scapă de sub control în momentul în care cei trei traineri se lovesc de propriile lor probleme. Într-o cursă continuă către “şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”, se ridică o singură întrebare: “Poţi să repari dragostea în 7 zile?”.

Filmul “Love Building” va avea premiera pe 13 septembrie în cinematografele din toată ţara.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare