Homepage  / Vedete româneşti

Dragoș Bucur, un agricultor cu talent! „Eram sigur pe scenă cu buldozerul, atât de bun sunt”. Ce mesaj i-a transmis mama sa

Dragoș Bucur, un agricultor cu talent! „Eram sigur pe scenă cu buldozerul, atât de bun sunt”. Ce mesaj i-a transmis mama sa
9

de Cătălina Matei,

Reședința lui de primăvară e... la țară! Dragoș Bucur și familia sa s-au mutat de mai bine de un an într-un sat din județul Argeș, iar agricultura pare a fi ocupația favorită a actorului. După ce și-a achiziționat un tractor, actorul se mândrește acum cu un minibuldoexcavator, pe care l-ar lua pe scena „Românii au talent”, dacă ar putea!

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat de mai bine de un an la țară, într-un sat din județul Argeș, unde au o casă și teren pe care cultivă fructe și legume.

Mi-am luat tractor, îmi iese imediat sucul de mere Bucuros”, ne povestea Dragoș Bucur într-un interviu, anul trecut.

Și cum temperaturile înregistrate în ultimele luni au fost destul de ridicate, juratul de la „Românii au talent” și soția sa au început mai devreme campania agricolă de primăvară. Dacă Dana Nălbaru a tot postat imagini cu ea cultivând legume, acum soțul ei se mândrește cu ocupația sa.

Mai precis, Dragoș Bucur și-a încântat urmăritorii de pe Instagram cu un video–surpriză. Actorul manevrează cu succes un utilaj special, un minibuldoexcavator.

Dacă nu eram în juriu la @romaniiautalent , diseară eram sigur pe scenă cu buldozerul, atât de bun sunt. Ne vedem la prima semifinală!”, a scris Dragoș Bucur pe contul său de Instagram.

Pe lângă zecile de mesaje primite la filmarea cu pricina, s-a regăsit și un comentariu din partea mamei sale.

Eu am crezut ca am un actor, nu un agricultor- tu ești actoragricultor, sănătate!”, i-a transmis mama sa lui Dragoș Bucur.

dana-nalbaru-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Prima semifinală „Românii au talent”, sezonul 14

Vineri, 17 mai, de la ora 20.30, la Pro TV, va avea loc prima semifinală „Românii au talent” sezonul 14, iar Dragoș Bucur se avaa fla la masa juriului alături de Andra, Andi Moisescu și Mihai Bobonete.

Drumul spre marele premiu de 120.000 de euro este din acest punct tot mai dificil, iar decizia va aparține telespectatorilor! Românii își vor putea favoriții și-i vor putea ajuta să se califice în marea finală. Dintre cei 12 concurenți care vor urca pe scenă, 5 vor merge mai departe. Acestora li se vor alătura alți 5 săptămâna viitoare, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor face spectacol în marea finală, de la sfârșitul lunii.

Juriul Românii au talentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

Pe 17 mai, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe vot.romaniiautalent.protv.ro. Primii semifinaliști sunt: Emanuel Barica, Mia Rusu, Lae Dreghici, Violeta Botezatu, Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Maria Clara Postelnicu, Erica Popa, VAN, Karlos Tănăsucă, Aniela Ravineală și Senayet Asefa.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton