; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos bucur si familia stanciu

Dragoș Bucur și echipa „Visuri la cheie” au construit o casă de vis pentru familia Stanciu

22 September 2016

Niciodată nu este prea târziu pentru a îndeplini visul cuiva, nici măcar atunci când pare prea târziu. Când cea mai mare dorință este despre casă și familie, atunci intervine echipa „Visuri la cheie'. Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi și Dragoș Isăcescu au mers în localitatea Albești Paleologu pentru a schimba destinul unor oameni greu încercați de viață și a le oferi o locuință complet mobilată și utilată.

[Not a valid template]

Daniela și Costi, împreună cu cei doi copii ai lor, Sebi și Ioana, aveau o viață fericită și dorința lor era să aibă o casă frumoasă. Din păcate, visul lor s-a oprit în momentul în care Costi s-a îmbolnăvit și nu a mai putut să continue construcția locuinței. Acesta a cerut ajutorul echipei „Visuri la cheie' și a trimis povestea familiei lui, însă, din păcate, s-a stins după trei infarcturi. Daniela și cei mici au rămas singuri și se descurcă extrem de greu, dintr-un singur salariu, abia își permit să plătească datoriile lunare.

Echipa „Visuri la cheie' a ajuns la ei, iar Danielei nu i-a venit să creadă că visul soțului ei va deveni, în sfârșit, realitate. Împreună au făcut inspecția casei, cei trei și-au exprimat dorințele și cum ar vrea să le fie amenajată locuința, iar la final au avut la dispoziție 15 minute să se pregătească de vacanță. Au plecat la mare, au mers într-un parc de distracții împreună cu Dragoș Bucur și au avut parte de momente frumoase, pe care nu le vor uita.

În timp ce erau în vacanță, echipa „Visuri la cheie', zeci de voluntari și constructori s-au apucat de treabă și au făcut tot posibilul să construiască un loc perfect pentru cei trei.

Momentul în care Daniela, Ioana și Sebi s-au întors din vacanță a fost unul emoționant. Fericirea celor trei a fost nemărginită și nu și-au putut stăpâni lacrimile atunci când au intrat în curte.

Miercurea viitoare, de la 20:30, vom cunoaște o nouă familie deosebită, cu o poveste cutremurătoare de viață și vom vedea cum cel mai mare vis prinde contur și devine realitate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare