; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos bucur

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat în Irlanda

21 June 2018

Curioși să aflați ce mai face Dragoș Bucur după ce a renunțat să mai prezinte emisiunea „Visuri la cheie', difuzată de postul PRO TV? Ei bine, actorul s-a mutat în Irlanda alături de soție și cei trei copii. Dragoș filmează în prezent pentru o nouă producție cinematografică.

 

Dragoș Bucur este în prezent implicat într-un nou proiect cinematografic, alături de mai mulți actori români. Pentru acest proiect, atât el cât și familia sa sunt nevoiți să stea timp de două luni în Belfast, Irlanda. Soția actorului, Dana Nălbaru ne ține la curent cu noutățile din viața familiei Bucur, prin intermediul blogului său.  

 „Am fost pe drumuri mult zilele astea și seara am căzut mai tot timpul „la datorie'. Azi Dragoș a început repetițile pentru filmări și ne-am întors în Belfast, plouă de rupe de dimineață, copiii au vrut la plimbare, eu nu mi-am luat încălțări potrivite (mâine caut să-mi cumpăr niște ghete) și, de aceea, pentru mine n-a fost ziua perfectă. Am ajuns la camper udă leaorcă la picioare și înghețată cobză. Am încercat azi cu copiii Titanic Museum și tot ce am reușit să vedem a fost un cor de fete care cânta chiar la intrare. Era extrem de aglomerat și copiii n-au avut chef sa intre prin mulțimea de oameni așa că ne-am orientat spre un fel de trenuleț care făcea turul cartierului Titanic. N-am înțeles nimic din plimbarea respectivă, dar am râs copios. Copiii făceau glume pe seama faptului că îngheț și că ne-am trezit să urcăm într-un astfel de mijloc de transport când sunt frigul și ploaia mai puternice. Dulce a fost revenirea la mașină și căldură. Seara am gatit paste, copiii se uită peste niște carti acum și eu savurez un pahar cu Guiness în timp ce scriu aceste randuri. Despre locurile prin care am fost vor vorbi fotografiile. Va îmbrațișez, Dana', a postat aceasta pe blogul său personal.

După patru sezoane în care, împreună cu echipa „Visuri la cheie', a adus bucuria și speranța unor familii greu încercate de viață, Dragoș Bucur a decis să părăsească formatul în care s-a implicat în ultimii ani și care l-a completat din punct de vedere profesional și uman. Anunțul a fost făcut la începutul acestui an, ulterior fiind comunicat de PRO TV numele actorului Corneliu Ulici ca înlocuitor al lui Dragoș la cârma emisiunii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare