Homepage  / Vedete româneşti

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, despre viața la țară. „Câteva lucruri ne sunt clare de când ne-am mutat aici”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, despre viața la țară. „Câteva lucruri ne sunt clare de când ne-am mutat aici”
13

de Roxana Mirea,

Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru, se bucură din plin de viața la țară. Cei doi au renunțat la traiul de la oraș și se ocupă de curtea lor din Argeș, de grădină și gospodărie. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur le-au spus fanilor lor ce descoperire au făcut de când locuiesc la țară.  

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, despre viața la țară 

Anul trecut, pe rețelele sociale, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru își anunțau urmăritorii că s-au mutat la țară. Cei doi soți și copiii lor s-au mutat de mai bine de un an într-o gospodărie situată în Moșteni-Greci, județul Argeș și se bucură din plin de viața la țară. Dragoș Bucur și soția lui revin în București doar pentru proiectele în care sunt implicați. Familia lor s-a adaptat rapid la un stil de viață în mediul rural. Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au multe activități în grădină.

În solarul lor au cultivat roșii, castraveți, ardei, vinete, dar și foarte multe alte legume, care acum s-au copt. Recent, Dana Nălbaru a mers în grădină cu fiul ei și au recoltat o gulie. Cu această ocazie, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au mărturisit că, de când s-au mutat la țară, au despoerit că sunt cam stângaci în ale agriculturii, însă traiul departe de oraș le priește. 

Prima gulie a fost colectată de Kadri în dimineața asta, când am adunat o recoltă bogată din grădină. Câteva lucruri ne sunt clare de când ne-am mutat aici: că avem foarte multe de învățat şi că suntem cam stângaci în ale agriculturii, dar traiul la țară ne priește. Suntem fericiți!”, au transmis cei doi pe Instagram. 

Dragoș Bucur, coteț ultramodern pentru găinile lui 

De asemenea, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au și găini, iar păsările se bucură de tot confortul. Într-un clip postat pe rețelele de socializare, actorul a prezentat noul coteț al găinilor, care a fost echipat cu un sistem automat de închidere și deschidere. 

Actorul a explicat că a optat pentru această soluție pentru a nu mai avea grija închiderii găinilor pe timp de noapte, mai ales atunci când el lipsește de acasă. Sistemul, care a costat 350 de lei, include și un panou solar pentru alimentare.  

Dragoș Bucur, coteț ultramodern pentru găinile lui  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Se întâmplă să lipsim câte o zi de acasă și atunci apare problema găinilor – trebuie deschisă ușa la ele dimineața devreme și închisă seara. Am găsit o soluție chinezească, sper să ne ajute ocazional, atunci când nu avem chef să ne trezim la 6 dimineața sau nu ajungem seara la timp acasă! Update: costă 350 ron cu panou solar (vreo 250 fără). Se montează în 20 min. maximum”, a scris Dragoș Bucur pe Instagram. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton