; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos bucur 1

Dragoș Bucur s-a vindecat de coronavirus. Actorul și familia lui au plecat în vacanță

27 October 2020

Prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie' s-a vindecat de coronavirus și a decis să plece alături de familie într-o scurtă vacanță. 

Dragoș Bucur a plecat alături de copii și soția sa, Dana Nălbaru, în Suedia:

„Spre Suedia, o ţară încă normală’, a scris el în dreptul imaginii surprinse în aeroport.
 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

Spre Suedia, o țara încă normala:)

O postare distribuită de Dragos Bucur (@dragosb_online) pe

 

„Am făcut o formă uşoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia şi ne simţim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune şi evident că aştept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoţie şi mi-aş fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede şi peste această situaţie. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca şi până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate’, este declaraţia lui Dragoş Bucur de la momentul respectiv.  Acum, se pare că actorul se simte foarte bine, s-a vindecat

 

Cei cinci au mai locuit o perioada in Olanda, cât timp actorul a filmat pentru proiectul de cinema, pelicula Bloody Marie’, regizată de Guido van Driel, fiind filmată în Amsterdam. Ca să se dedice mai mult actoriei, Dragoș Bucur s-a retras atunci din emisiunea Visuri la cheie’ de la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare