; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nocturne cu Dorian Boguta, Dragos Bucur si Alexandru Papadopol_8392

Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, invitaţii serii la “Nocturne”

25 November 2013

După întâlnirea de săptămâna trecută cu tinerele Iulia Rugină (regizorul filmului “Love Building”), Oana Răsuceanu şi Ana Agopian (scenariste), discuţia cu geneneraţia tânără a filmului românesc continuă, în studioul TVR, cu actorii Dorian Boguţă, Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol. Marina Constantinescu îi aşteaptă pe telespectatori la o nouă discuţie despre film luni, de la ora 24.00, la Nocturne de la TVR 1.

Dorian Boguţă, Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol interpretează în “Love Building” rolurile a trei antrenori de „dragoste”, aflaţi într-un cantonament de o săptămână, ocazie cu care cuplurile ajunse pe marginea prăpastiei încearcă să se regăsească. Să-şi aducă aminte de ce  s-au îndrăgostit, ce le-a plăcut iniţial unii la alţii, să surmonteze probleme ca rutina, minciuna, trădarea, indiferenţa…

Cei trei antrenori, terapeuţi, pun cuplurile în faţa unor „probe” menite să reaprindă flacăra iubirii. Nimic complicat, lucruri foarte simple pe care, de cele mai multe ori, uităm să ni le amintim şi să le ţinem vii într-o relaţie de dragoste. Telespectatorii pot lua lecţii pentru acasă din această poveste, pentru că nimeni nu este scutit de pericolele care pândesc dragostea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare