Homepage  / Vedete româneşti

Dragoș Bucur, coteț ultramodern pentru găinile lui. Cum arată și cât l-a costat. „Sper să ne ajute ocazional”

Dragoș Bucur, coteț ultramodern pentru găinile lui. Cum arată și cât l-a costat. „Sper să ne ajute ocazional”
10

de Roxana Mirea,

Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru, se bucură din plin de viața la țară. Cei doi se ocupă de gospodărie și îmbină munca dn ogradă cu tehnologia. Dragoș Bucur le-a făcut o bucurie găinilor lui și le-a cumpărat un coteț ultramodern. Juratul de la „Românii au talent” a dezvăluit și cât l-a costat un astfel de coteț. Iată imaginile.  

Dragoș Bucur, coteț ultramodern pentru găinile lui 

Anul trecut, pe rețelele sociale, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru își anunțau urmăritorii că s-au mutat la țară. Cei doi soți și copiii lor s-au mutat de mai bine de un an într-o gospodărie situată în Moșteni-Greci, județul Argeș ș se bucură din plin de viața la țară. Dragoș Bucur și soția lui revin în București doar pentru proiectele în care sunt implicați. Familia lor s-a adaptat rapid la un stil de viață în mediul rural. Pe lângă grădinărit, cultivarea legumelor și creșterea pomilor fructiferi, Dragoș Bucur are grijă și de găinile lui. Într-un clip postat pe rețelele de socializare, actorul a prezentat noul coteț al găinilor, care a fost echipat cu un sistem automat de închidere și deschidere. 

Actorul a explicat că a optat pentru această soluție pentru a nu mai avea grija închiderii găinilor pe timp de noapte, mai ales atunci când el lipsește de acasă. Sistemul, care a costat 350 de lei, include și un panou solar pentru alimentare. 

Se întâmplă să lipsim câte o zi de acasă și atunci apare problema găinilor – trebuie deschisă ușa la ele dimineața devreme și închisă seara. Am găsit o soluție chinezească, sper să ne ajute ocazional, atunci când nu avem chef să ne trezim la 6 dimineața sau nu ajungem seara la timp acasă! Update: costă 350 ron cu panou solar (vreo 250 fără). Se montează în 20 min. maximum”, a scris Dragoș Bucur pe Instagram, potrivit unica.ro.  

Dragoș Bucur, coteț ultramodern pentru găinile lui  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum s-au cunoscut Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru constituie unul dintre cele mai durabile cupluri din showbiz-ul românesc. Ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 18 ani și au împreună trei copii: o fiică, Sofia, un băiat, Kadri, și o fetiță adoptată, Roxana. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc detaliile începutului poveștii lor romantice.

Prezentatorul de la „Visuri la cheie” a dezvăluit cum a întâlnit-o pe Dana Nălbaru în cadrul podcastului condus de Cătălin Măruță. Întâlnirea lor a avut loc în trafic, în București, iar inițiativa a aparținut Danei Nălbaru. Ea a claxonat și a făcut semne, sperând că vor putea avea o conversație. Și, surprinzător, au reușit nu doar să discute, ci să se îndrăgostească la prima vedere și să decidă să devină soț și soție la doar cinci zile de la prima întâlnire.

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiţie şi ne-am făcut semne în trafic, am coborât, am vorbit. Eu o ştiam aşa, de la televizor şi o mai ştiam de la casting de la „Băieţi buni”… Practic, ea m-a agăţat pe mine pentru că m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns, eram cam şmecher. Aveam un Renault Megane atunci”, a povestit Dragoș Bucur.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton