Homepage  / Vedete

Dragoș Bucur, cuvinte dure despre pelicula Miami Bici 2. Producția umple sălile de cinema, dar actorul e dezamăgit: „N-aș putea să-l încadrez în categoria film!”

Dragoș Bucur, cuvinte dure despre pelicula Miami Bici 2. Producția umple sălile de cinema, dar actorul e dezamăgit: „N-aș putea să-l încadrez în categoria film!”
12

de Cristina Țapu,

Matei Dima, cunoscut sub numele BRomania, și Codin Maticiuc sunt în mijlocul unui amplu turneu de lansare și promovare pentru cea mai recentă producție a lor, „Miami Bici 2". Cu speranța de a replica succesul enorm obținut cu „Teambuilding", cei doi încearcă să ajungă la un public larg.

Cu toate acestea, actorul Dragoș Bucur susține că producția pe care cei doi au realizat-o nu se poate numi, nici măcar în cel mai optimist scenariu, un film.

Dragoș Bucur are o părere radicală despre cea mai recentă producție a lui Codin Maticiuc, filmul „Miami Bici 2″

Matei Dima, cunoscut sub pseudonimul BRomania, a obținut un real succes cu filmele pe care le-a produs în ultimii ani, aducând în cinematografe un public de peste un milion de spectatori și realizând profituri semnificative.

Cea mai recentă producție, „Miami Bici 2″, filmată în America și cu o investiție de 2 milioane de euro din partea lui BRomania și Codin Maticiuc, a înregistrat cifre impresionante încă de la lansare. Recent, Codin Maticiuc a anunțat că „Miami Bici 2″, care îl are pe afiș pe Danny Trejo, a depășit performanțele filmelor anterioare, „Teambuilding” și „Miami Bici 1″. Producția a înregistrat, în prima săptămână de la lansare în cinematografe, un public de 198.324 de spectatori și a generat încasări totale de 1 milion de euro.

Peripeții la filmările pentru Miami Bici 2  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cu toate acestea, actorul și producătorul Dragoș Bucur este de părere că pelicula realizată de cei doi este departe de a putea fi numită un film, în adevăratul sens al cuvântului.

Filmul are succes la public, însă Dragoș Bucur îl consideră unul de proastă calitate

Dragoș Bucur nu a ezitat să-și exprime părerea despr filmul celor doi și a făcut afirmații îndrăznețe în cadrul podcastului moderat de către Cătălin Măruță. Deși pelicula se bucură de succes în rândul publicului, Dragoș Bucur consideră că aceasta este una de calitate inferioară.

Tu ești om de televiziune, tu nu trebuie să vezi o emisiune de la cap la coadă ca să-ți dai seama dacă ce se întâmplă acolo e ok din punctul tău de vedere, a unui profesionist în televiziune, te uiți 5 minute și știi. 

Așa e și la mine în film, eu mă uit 10 minute și îmi dau seama despre ce este vorba, dar faptul că filmul nu se ridică la standardele pe care breasla din cinematografie le vrea, la standardele alea, nu înseamnă că filmul nu funcționează din punct de vedere business.

Mi se pare foarte tare că au reușit să ridice ștacheta la un milion de spectatori, păi așa ceva nu visam, înțelegi? 

Dacă vorbim de calitatea filmului, eu închid discuția după 10 secunde, pentru că nu avem ce să discutăm. Nu că nu a fost pe gustul meu. 

Din punct de vedere cinematografic n-aș putea să-l încadrez la categoria film”, a declarat Dragoș Bucur, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Facebook Codin Maticiuc – Matei Dima

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton