; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos bucur   visuri la cheie

Dragoș Bucur a fost depistat cu coronavirus. Filmările emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV au fost suspendate

16 September 2020

Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la cheie, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Drept urmare, filmările pentru emisiune au fost suspendate temporar.

 

Dragoș Bucur are COVID-19, iar informația a fost confirmată de oficialii Pro TV pentru Libertatea.

Cu toate că suferă de diabet și se află în grupa de risc, se pare că starea sa de sănătate este una buna. La fel cea a copiilor și a soției sale, Dana Nălbaru. Reamintim că Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii, doi biologici: o fată Sofia și un băiețel Kadri, dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana.

 

Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești. Compania noastră a luat toate măsurile necesare pentru a evita contaminarea, iar acest pas este necesar pentru a diminua riscul de transmitere. Suntem alături de Dragoș și familia lui și îi dorim recuperare rapidă', se arată în comunicatul celor de la Pro TV, transmis în exclusivitate pentru Libertatea

Veste a fost confirmată și pe site-ul știrilor Pro TV, cărora Dragoș Bucur le-a oferit o declarație:

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV.  Le doresc tuturor sănătate', este declarația lui Dragoș Bucur.

 

 

După vestea că Dragoș Bucur are COVID-19, șefii de la PRO TV au luat decizia ca toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii să intre în autoizolare până când vor face testele de rigoare.

Această oprire temporară nu va afecta difuzarea pe tv a emisiunii Visuri la cheie, telespectatorii putând urmări în continuare show-ul care schimbă vieți, în fiecare zi de miercuri, de la 20.30, numai la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare