; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vladimir Draghia la Comoara din cufar

Drăghia a intrat în lupta pentru „Regele junglei” de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici! ”

23 February 2015

Vladimir Drăghia a intrat ieri în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Încă din primele momente petrecute în tabăra izolată din jungla africană, Vladimir a fost, în permanență, înconjurat de fete. Ruby, Andreea și Gina au stat toată ziua lângă noul venit și l-au pus la curent cu atmosfera din junglă.

Vladimir Draghia la Comoara din cufar

Vladimir a câştigat ieri toată atenția fetelor, când a renunțat, ca un adevărat gentleman, la cafea și la porția de mâncare, pentru ca cei din tabără să aibă mai multă energie. Pe tot parcursul zilei, Vladimir a fost cel care a stat lângă fete, iar Dorian nu a mai fost în centrul atenției.

Certuri, certuri și iar certuri

Foamea și experiențele extreme prin care trec fac ca celebritățile din tabără să se certe din ce în ce mai des, din orice subiect. Fie că este o ceartă în care sunt implicați cu toții sau în grupuri, în tabăra din junglă nu mai e liniște și pace! Curățenia (sau, mai bine spus, mizeria) de la toaletă, obiectele preferate cu care au intrat în tabără, porțiile de mâncare, dezordinea, privirile, replicile, toate sunt motive de ceartă în tabără.

Jungla, cura de slăbire ideală

Deja se vede cu ochiul liber că, după o săptămână de stat în junglă, celebritățile au multe kilograme în minus. Andreea a slăbit foarte mult, iar Dorian a spus: Eu o să dispar în curând! Zici că sunt o stafidă ofilită!'

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare