; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Draga mea prietenă” se mută la malul mării

26 June 2013

Începând cu 1 iulie, emisiunea „Draga mea prietenă' va fi difuzată în direct de la malul mării. Astfel, de luni până vineri, de la 10.00,  plaja Mambo din Mamaia devine fieful distracţiei orchestrate de Cristina Cioran şi Paula Chirilă.

Cristina Cioran şi Paula Chirilă vor prezenta locurile de distracţie de la malul mării, iar spectatorii şi telespectatorii vor putea afla ce mai fac vedetele autohtone urmărind jurnalul monden al emisiunii.

Ana-Maria Barnoschi, simpatica asistentă a lui Liviu Vârciu de la „Roata norocului', este şi ea cooptată în echipa emisiunii pe perioada verii. Ana-Maria va face fitness alături de turiştii de pe plajă, va dansa şi va întreţine veselia în rândul spectatorilor şi al telespectatorilor.

„Abia aşteptăm să ne vedem la mare, dragi prieteni! V-am pregătit foarte multe surprize, vom avea invitaţi fabuloşi, iar Ana-Maria ne va pentru distracţie în fiecare dimineaţă. Vor fi prezente alături de noi o mulţime de vedete, pregătite să vă întâmpine cu voie bună, să vă împărtăşească secrete din viaţa lor şi să se alăture distracţiei noastre de la malul mării.

În luna iulie vă veţi răcori cu cocktailurile spectaculoase preparate de Chef Doru! Luaţi-vă costumul de baie, ochelarii de soare şi veniţi alături de noi pe plaja Mambo din Mamaia, veţi avea parte de cea mai frumoasă vacanţă la mare!”, a spus Cristina Cioran.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare