; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Annabelle 467751l

„Dracula Film Festival”: cronică de film, „Annabelle”

05 October 2014

Cu două săptămâni înainte de a avea premiera în cinematografele noastre, filmul de groază „Annabelle' a fost proiectat în a patra zi a „Dracula Film: Horror and Fantasy Festival' (care are loc între 1-5 octombrie, la Braşov). Un prequel la „Trăind printre demoni' (care impresiona criticii anul trecut), filmul spune povestea păpușii sinistre din colecția celor doi investigatori într-ale paranormalului: titulara Annabelle.

annabelle-467751l

Mia (Annabelle Wallis, din „Dinastia Tudorilor') și John (Ward Horton) locuiesc în Los Angeles în anii 70, când secta lui Charles Manson făcea ravagii în zonă. El e medic rezident, ea se pregătește să devină mamă. Fericirea lor conjugală e însă întreruptă de un cadou: John îi întregește Miei colecția cu o păpușă mult-dorită. Dar după ce în casa lor dau buzna doi sectanți înarmați și puși pe fapte sângeroase, păpușa ajunge să provoace mici ciudățenii, care degenerează repede în ceva mult mai periculos.

Din distribuție mai face parte și Alfre Woodard, care e Evelyn, o vecină a cuplului, care se ocupă de o librărie și încearcă să o ajute cum poate pe Mia. Filmul amintește masiv de „Copilul lui Rosemary' (1968) – regizat de Roman Polanski, a cărui soție a fost victima sectei lui Manson. Scenariul are destule momente în care îți aruncă brusc inima în stomac, dar nu e la fel de reușit ca „Trăind printre demoni' și e prea plin de aceleași clișee din alte filme de gen pentru a ieși din tipar.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare