; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Visit

Dracula Film Festival 2015: „The Visit”, cronică de film

09 October 2015

Teme-te de bunica! Acesta ar putea fi tagline-ul posterului la „The Visit' (2015), care nu ajunge deocamdată în cinematografele noastre: scris şi regizat de M. Night Shyamalan, filmul a fost anunţat de criticii de pretutindeni drept marea revenire a indianului care ne-a dat ultima lovitură de graţie în horror-ul „Al şaselea simţ', în Anul Domnului 1999. Cumbinând elemente clasice ale filmelor de groază cu un umor sprinţar, Shyamalan creează aici un film „found footage' care te distrează şi prinde în gheare, dar nu atât de mult încât să te bage în sperieţi.

The Visit
Paula (Kathryn Hahn) nu şi-a mai văzut părinţii de 15 ani, după ce a fugit de acasă îndrăgostită peste poate. Acum, aceştia vor să-şi cunoască nepoţii: Rebecca (Olivia DeJonge) şi Tyler (Ed Oxenbould) – puştoaica face un documentar despre toată experienţa, iar fratele ei se visează mare rapper. Aşa că Paula pleacă într-o croazieră şi îşi trimite copiii la bunici, în Pennsylvania, pentru o săptămână.
La gară, sunt întâmpinaţi de John (Peter McRobbie) şi Doris (Deanna Dunagan), la a căror fermă înzăpezită puştii sunt primiţi cu braţele deschise. Dar nu trece mult şi buna începe să se comporte ca o zăludă, mai ales după ora 21.30… Ferma are un şopron misterios, Doris îi îndoapă cu dulciuri ca pe Hansel şi Gretel, John se tot îmbracă elegant pentru un bal mascat inexistent şi finalul de săptămână se anunţă a fi unul foaaarte intens.
Intraţi pe www.tvmania.ro până pe 11 octombrie pentru noi păreri de la Dracula Film Festival 2015 (ediţia cu nr. 3)!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare