; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dr. Oz începe un sezon nou la Euforia TV

16 January 2012

Postul din Intact dedicat femeilor a împlinit, pe 15 ianuarie, 6 ani de la prima emisie. Euforia TV, o televiziune care oferă programe de lifestyle şi seriale dedicate în special femeilor, s-a bazat la lansare pe producţii de import: cooking show-uri, emisiuni de design interior şi emisiuni de fashion.

Apoi reţeta a fost condimentată cu talk-show-uri precum Femeia conduce', Zodia Fluturelui', Jurnal intim' şi vedete cu renume, precum Corina Dănila, Irina Nicolae, Catrinel Sandu, Dana Săvuica, Geta Voinea. The Oprah Winfrey Show' a fost o achiziţie de mare succes.

De anul trecut, Euforia TV a introdus un ingredient special în grila sa de programe, drama serials. În Colectia Summer Style 2011 au defilat drame coreene, poveşti japoneze şi seriale filipineze.

În 2012, Euforia TV va continua difuzarea serialelor dramatice. Trei titluri coreene noi pot fi deja văzute pe post, Băiat rău', Curtezana', City Hunter'. De asemenea, un nou sezon Dr. Oz va debuta începând chiar din această seară (16 ianuarie).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare