; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dr. Oz, laureat Daytime Emmy Awards pentru cel mai bun talk-show

03 July 2012

Dr. Oz, un chirurg cardiolog foarte cunoscut şi apreciat de publicul american, se îndreaptă vertiginos pe urmele mentorului său, Oprah Winfrey. Săptămâna trecuta, Dr. Oz a fost din nou laureat Daytime Emmy Awards, pentru al doilea an consecutiv. A primit premiu pentru cel mai bun talk-show informativ al anului.

The Dr. Oz Show este despre cum îi învăţăm pe oameni să ajungă la pragul maxim de sănătate şi fericire pentru a duce o viaţă cât mai bună' – a declarat producătorul executive al emisiunii, Mindy Borman.

Sunt foarte mândru de rezultatele echipei noastre şi de faptul că ne sunt recunoscute eforturile de zi cu zi. Pentru mulţi oameni oferim speranţa că pot reuşi, că pot merge mai departe. Credinţa în viitor face ca oameni de pretutindeni să treacă peste obstacole şi să se bucure de o viaţă sănătoasă' – a declarat Dr. OZ, care poate fi urmărit la Euforia TV, de luni până vineri la ora 22:00.

Publicul din România îl cunoaşte pe Dr. OZ din talk-show-ul  The Oprah Winfrey Show  difuzat pe Euforia TV. Pentru că ediţiile în care Oz a apărut au crescut cifrele de audienţă (chiar şi cu 21%), Oprah a avut o idee genială, aceea de a produce o nouă emisiune, al cărei moderator să fie chiar Dr. OZ. În America, Dr. Oz Show' a debutat pe 14 septembrie 2009.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare