; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Dr. House” trebuie să reziste pe cont propriu

05 October 2011

TVR 1 reia, începând de astăzi, de la ora 21.00, difuzarea serialului „Dr. House' (este vorba de sezonul 4, difuzat în reluare). Câte două episoade ale serialului vor fi difuzate miercurea, cu excepţia zilelor când se joacă meciurile din UEFA Champions League, atunci fiind difuzat un singur episod.

Peste ocean, serialul „Dr. House' a ajuns la al optulea sezon, primul episod fiind difuzat la începutul acestei săptămâni. A fost de altfel şi primul episod în care actrița Lisa Edelstein (dr. Lisa Cuddy în serial) nu și-a mai făcut apariția. Zvonurile  spun că ea ar fi fost dată afară din pricina faptului că nu a acceptat o scădere de salariu, informează sfgate.com.

Lisa Edelstein, care a făcut parte din distribuție încă de la începutul serialului, a ieșit din peisaj brusc, o dovadă a faptului că nu a fost nimic plănuit.

Primul episod din seria a 8-a îl arată pe House ieșind din închisoare. El fusese închis pentru că, la sfârşitul sezonului 7, intrase cu mașina în sufrageria personajului jucat de Edelstein, pe motiv că aflase că era înșelat de aceasta, scrie hollywoodreporter.com.

De ce a părăsit Edelstein serialul

Lisa Edelstein a ținut să nege orice zvon cu privire la un presupus scandal între ea și producătorii serialului, dar a spus că nu se așteaptă să fie prezentă, din nou, pe platou, la sfârșitul anului următor, când seria ajunge la final.

Bruneta, care a jucat rolul șefei lui Dr. House (Hugh Laurie), dar și a iubitei acestuia, a părăsit distribuția serialului în cursul acestei veri. Motivul principal ar fi fost o neînțelegere între Edelstein și șefii rețelei de televiziune Fox.

„Nu am plănuit să plec…(dar) nu am fost dată afară. Povestea asta nu trebuie să fie spusă. Nu va face bine nimănui. Nu am inamici acolo. Vreau să fie clar că mi-a plăcut la nebunie experiența din „House'. A fost doar un final neplăcut', a povestit Lisa Edelstein pentru revista TV Guide.

Olivia Wilde va apărea în mai puține episoade din „House'

Actrița Olivia Wilde, a cărei carieră a explodat în ultima vreme („Tron: Legacy', „Cowboys and Aliens'), „va apărea în foarte puține episoade în acest an', a declarat producătorul și creatorul David Shore, scrie marquee.bog.cnn.com.

„Foarte, foarte puține episoade…nu din vina noastră sau a scenariului, ci pentru că are o carieră înfloritoare în domeniul filmului și ne-a rugat să o lăsăm să facă asta', a explicat Shore.

„Am lucrat foarte bine împreună cu ea și avem un episod creat special, un fel de episod de bun rămas. Nu e doar un plan, e deja filmat. Cred că este foarte drăguţ', a mai spus producătorul.

Vor apărea noi personaje

Pentru a umple golul lăsat de plecarea Lisei Edelstein și, mai nou, a Oliviei Wilde, noi actrițe au fost rugate să facă parte din distribuție. Este vorba de Odette Annable și Charlyne Yi, scrie site-ul patronat de cnn.com.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare