; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Dr. House” se apropie de ultimul episod

16 May 2012

Fiecare zi de filmări până la cea din urmă, pentru ultimul episod, „Everybody Dies', a fost plină de urale, ovaţii şi despărţiri lăcrămoase, relatează Tvguide.com.

„O succesiune de ceremonii funerare', se amuză Hugh Laurie, amintindu-şi că cineva ţipa mereu că e ultima zi pentru Omar Epps (Dr. Eric Foreman), sau pentru Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), sau un operator, un inginer de sunet, şi aşa mai departe.

Într-adevăr, cu „Everybody Dies', care va fi difuzat în SUA pe 21 mai, Dr. House interpretat de Hugh Laurie şi colegii săi de la Princeton-Plainsboro Teaching Hospital îşi vor lua rămas-bun de la fanii din lumea întreagă, iar această ultimă perioadă a fost plină de momente memorabile.

Laurie lasă în urmă serialul ca un veritabil rock star, devenit unul dintre cei mai apreciaţi şi bine plătiţi actori de pe micile ecrane şi pregătindu-se oricum de un turneu în care îşi va explora cealaltă mare pasiune: cântatul. El va porni într-o serie de concerte alături de Copper Bottom, trupa sa de blues şi jazz.

I-a plimbat cu avionul

Cum actorul britanic a primit princiara sumă de 700 de mii de dolari pe episod în ultimul sezon, el nu s-a zgârcit la cadouri pentru întreaga echipă, cumpărând copii ale celebrului baston folosit de personajul său pentru toată lumea şi închiriind un avion privat în ultima zi de filmări, pentru a-i duce pe colegi în afara Los Angeles, pentru un ultim cadru.

Stewardesa mi-a dat microfonul ca să-mi pot lua rămas bun de la toţi. Apoi, ca să fiu sincer, au fost mai multe îmbrăţişări călduroase între bărbaţi decât v-aţi dori să ştiţi', a povestit el.

Deşi majoritatea fanilor ar vrea totuşi să ştie şi cum se termină serialul, deocamdată singurele certitudini sunt numeroasele reveniri ale actorilor deveniţi celebri datorită Dr. House'.

De la Jennifer Morrison (Cameron), Olivia Wilde (Thirteen') şi Amber Tamblyn (Masters) până la Kal Penn (Kutner, cel care s-a sinucis în sezonul 5), mai toate numele mari din distribuţie care părăsiseră producţia în ultimii ani vor reveni pentru ultimul episod.

Finalul e foarte personal pentru mine, dar e greu să faci un final de serial bun. Ceilalţi au eşuat mai mult decât au reuşit. Sper ca oamenii să fie satisfăcuţi, dar, oricum, show-ul trebuie să se termine', a declarat David Shore, creatorul Dr. House'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare