Homepage  / Televiziune

Doctorul Cristian Andrei se alătură echipei Metropola TV. Ce emisiune va prezenta și când va fi difuzată

Doctorul Cristian Andrei se alătură echipei Metropola TV. Ce emisiune va prezenta și când va fi difuzată
3

de Redactia Tvmania,

Dr. Cristian Andrei a intrat în echipa Metropola TV și, împreună cu cei trei prezentatori de la Monden Matinal, Meda Topîrceanu, Bogdan Acatrinei și Diana Gucea va încerca să deslușească, din punct de vedere psihologic, cele mai comune sau, din contră, complicate, situații din viața omului modern.

Cristian Andrei s-a alăturat echipei Metropola TV

Practic, cei 3 matinali sunt vocea de dincolo de micul ecran care, prin întrebări simple, deschid discuții complexe susținute cu profesionalism de binecunoscutul psiholog.

Emisiunea Dr. Cristian Andrei” va fi difuzată în fiecare zi de sâmbătă și duminică, de la ora 18:00, doar pe Metropola TV.

„Când aș putea să apar eu ca psihoterapeut în viața ta? Sâmbăta și duminică de la ora 18:00, din 14 septembrie, doar pe Metropola TV. Nu apar ca să te tratez, ci pentru a-ți explica lucrurile dinăuntrul și din jurul tău. De ce visul este puțin ciudat? Când conduce femeia? Câți prieteni să ai? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care mi le adresează cei trei tineri, Meda, Bogdan și Diana, care-mi sunt colegi de platou în emisiunea „Dr. Cristian Andrei”. Bineînțeles, poți să întrebi și tu. Pentru asta apar eu în fiecare weekend la Metropola TV”, explică dr. Cristian Andrei.

Monden Matinal (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

„Am plăcerea să fac parte din noua emisiune ce captivează toate generațiile, „DR. Cristian Andrei”, dedicată explorării subiectelor esențiale ale vieții din prisma psihologiei. În fiecare episod, Dr. Cristian Andrei, renumit psiholog, va ghida telespectatorii într-o călătorie fascinantă prin temele fundamentale ale existenței umane, oferind perspective valoroase și răspunsuri relevante la întrebările de zi cu zi. „DR. Cristian Andrei” este mai mult decât o simplă emisiune de televiziune – este o invitație la auto-reflecție și autocunoaștere. Cu o abordare deschisă și empatică, Dr. Cristian Andrei va discuta despre diverse aspecte ale psihologiei, de la relații interumane, gestionarea stresului și anxietății, până la descoperirea de sine și dezvoltarea personală. Emisiunea își propune să ofere nu doar informații, ci și soluții practice pentru problemele cu care ne confruntăm zilnic. De asemenea, vă invit să explorăm împreună subiectele esențiale ale vieții, din prisma psihologiei. În fiecare săptămână, se va deschide un dialog sincer și autentic despre provocările de zi cu zi, despre cum ne putem cunoaște mai bine și cum putem găsi echilibrul emoțional într-o lume aflată în continuă schimbare.”, declară Meda Topîrceanu.

„Dragi prieteni, după cum știți deja toamna vine întotdeauna cu surprize în televiziune, iar noi, aici, la Metropola TV nu facem deloc rabat de la asta. Tocmai de aceeaa, începând din luna septembrie, odată cu noul sezon, avem și o mare surpriză pentru dumneavoastră. Eu, Bogdan Acatrinei, împreună cu colegele mele, Meda Topîrceanu și Diana Gucea, venim cu o propunere fabuloasă. Alături de bnecunoscutul dr. Cristian vă propunem un nou format care va explora cele mai ascunse și nepătrunse gânduri și sentimente pe care le putem avea în mintea și în sufletul nostru. Noi punem întrebările, specialistul vine cu răspunsurile.”, declară Bogdan Acatrinei.

Sursă foto: Metropola TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton