; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dove Cameron

Dove Cameron oferă detalii despre un posibil sezon 4 al serialului Disney, „Descendenții”

06 November 2019

După ce a jucat în primele trei sezoane ale serialului produs de Disney, „Descendenții', una din protagonistele serialului, Dove Cameron a dezvăluit pentru cei de la ET că este foarte posibil să fie și un sezon 4 al serialului. 

„Da, cred că există posibiliatea să se întâmple asta”, a spus Cameron, în vârstă de 23 de ani. „Nu știu nimic sigur, dar cu siguranță nu cred că este ceva imposibil', a continuat ea. 

În timp ce tinerii actori s-au bucurat de mare succes cu serialul, înainte de lansarea ultimului sezon unul din protagoniști, Cameron Boyce s-a stins din viață pe 6 iulie, cu o lună înaintea lansării sezonului 3. Actorul de 20 de ani era foarte mulțumit de cum au decurs filmările și abia aștepta lansarea oficială. Nu a mai apucat să-și vadă visul cu ochii, fiindcă a murit în patul său, în somn, după o criză de epilesie. Familia actorului a confirmat că moartea sa a fost provocată de cauze naturale.

Lipsa lui Cameron ar face însă dificilă readucerea seriei pe micile ecrane: 

„Nu-mi place ideea de a o face fără Cameron, nu știu cum ar fi intriga serialului și nu știu cum ar arăta”, a recunoscut Dove. „Dar iubesc franciza, îl iubesc pe regizorul Kenny [Ortega], iubesc Disney și iubesc acea distribuție. Mi-a plăcut acea perioadă din viața mea.”

Actrița a continuat să spună că, deși probabil că ar trebui să se schimbe semnificativ, există șansa ca franciza Descendenții „să continue în altă formă'.

De când a terminat filmările pentru sezonul 3 „Descendenții', Dove Cameron s- a axat pe cariera sa muzicală, lansând de curând un nou single, „So Good'. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare