Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dovada că Reese Witherspoon își plănuia divorțul de ani de zile. Ce probleme avea cu soțul ei, Jim Toth

Dovada că Reese Witherspoon își plănuia divorțul de ani de zile. Ce probleme avea cu soțul ei, Jim Toth
10

de Andra Stana,

În timp ce divorțul dintre Reese Witherspoon și Jim Toth a luat pe toată lumea prin surprindere, pentru cei apropiați celebrului cuplu de la Hollywood, vestea nu a fost un mare șoc. Iată de ce.

Reese Whiterspoon și Jim Toth s-au pregătit, pe ascuns, de divorț

După ce Reese Whiterspoon și Jim Toth și-au anunțat divorțul, au început să apară informații uluitoare. Astfel, se pare că, în mod surprinzător, cei doi duceau de o bună bucată de vreme vieți complet separate.

De asemenea, pentru a-și proteja averile, actrița și soțul ei, producătorul Jim Toth, ar fi luat niște decizii importante. Foștii îndrăgostiți ar fi hotărât, chiar cu câțiva ani înainte să se despartă oficial, să își lichideze, în mare secret, mare parte din bunurile comune. Potrivit unei surse citate US Weekly, ar fi fost vorba de o serie de măsuri financiare, de ajutor în cazul unei despărțiri.

„Au decis că mariajul lor nu va dura la nesfârșit”

Au decis că mariajul lor nu va dura la nesfârșit și că ar trebui să aibă un plan de împărțire a bunurilor care să nu distrugă ceea ce au construit împreună”, a declarat sursa citată. În acest context, cei doi ar fi vândut mai multe case, iar Toth a renunțat la partea sa din fosta companie de producție deținută în comun, Hello Sunshine (unde Witherspoon încă acționează ca producător).

Dovada că Reese Witherspoon își plănuia divorțul de ani de zile. Ce probleme avea cu soțul ei, Jim TothIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Acum, în timp ce această mișcare financiară ar putea fi văzută ca fiind inteligentă, mulți cred că a fost, de fapt, semnul clar cum că divorțul era previzibil.

În ceea ce privește motivele pentru care „Blonda de la Drept” divorțează de soțul ei, se pare că au fost mai mulți factori în joc. De pildă, Toth ar fi trecut prin criza vârstei mijlocii și și-ar fi schimbat radical stilul de viață. Totodată, o parte de vină ar fi avut-o și Reese Witherspoon, al cărei program ar fi extrem de aglomerat.

Witherspoon și Toth s-au căsătorit în 2011, după un an de relație. Cei doi au împreună un fiu pe nume Tennessee James, în vârstă de 10 ani. Witherspoon are, de asemenea, doi copii din căsătoria anterioară cu Ryan Phillippe, pe nume Ava, 23 de ani, și Deacon, 19 ani. Phillippe şi Witherspoon au divorțat în 2008.

„Blonda de la Drept” şi soţul ei divorţează după 12 ani de căsnicie

Cei doi au anunțat că divorțează la sfârșitul săptămânii trecute. Vestea a apărut cu două zile înainte de cea de-a 12-a aniversare a nunții lor.

„Avem câteva veşti personale de împărtășit…Cu multă grijă şi considerație am luat decizia dificilă de a divorța. Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună. Mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună. 

Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru şi întreaga noastră familie în timp ce ne îndreptăm spre următorul capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare şi sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment”, a scris actrița într-o postare publicată pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton