; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Două videoclipuri noi de la Anahi

11 August 2010

Fanii lui Anahi vor avea parte numai de bucurii  pentru că celebra cântăreaţă revine nu cu unul, ci cu două videoclipuri difuzate de postul Acasă în premieră şi exclusivitate.

.

Cele mai noi videoclipuri semnate Anahi, Quiero' şi Me Hipnotizas', lansate internaţional la doar o săptămână distanţă unul de celălalt, vor avea premiera în România în aceeaşi săptămână.

Luni, 16 august, la “Poveştiri de noapte” , telespectatorii vor putea urmări în premieră videoclipul piesei Quiero', cel de-al doilea clip realizat de Anahi în cariera sa solo, după despărţirea de RBD. Tot la Poveştiri de noapte, joi, pe 19 august, fanii cântăreţei o vor putea vedea pe aceasta în clipul melodiei Me Hipnotizas', un videoclip în care Anahi s-a implicat în tot procesul de producţie.

Piesa se bucură de un mare succes la radiourile din toată lumea, iar conceptul a fost creat de Anahi. Filmările pentru Me Hipnotizas' au avut loc la Los Angeles, iar echipa de producţie a fost formată din 40 de persoane din ţări precum Japonia, Argentina, Rusia, Spania, SUA, Israel şi Mexic.

Deşi filmările au durat doar şase ore, procesul de producţie a avut nevoie de mai bine de o lună, în Filipine, Spania şi SUA, datorită scenelor de animaţie şi efectelor speciale complicate.

De la designul costumelor din videoclip şi până la idei pentru scenele de animaţie şi machiaj, Anahi s-a implicat în tot procesul de realizare a clipului, de care cântăreaţa este foarte mândră.

Regia clipului este semnată de Ricardo Moreno, care a lucrat cu numeroase trupe celebre, precum Foo Fighters.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare