; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pro tv plus

Două vedete din trustul Pro TV au fost diagnosticate cu COVID. Despre cine este vorba

01 November 2020

Weekendul acesta a venit cu vești triste. După ce Simona Halep a anunțat că a fost infectată cu coronavirus, alte 2 vedete de data aceasta din trustul Pro TV au fost infectate la rândul lor. 

Unul din ei este Andi Moisescu, jurat al emisiunii „Românii au talent' și prezentator al emisiunii „Apropo TV'. Acesta a confirmat pentru Pro TV că a fost testat pozitiv și că rezultatul l-a primit chiar înainte să înceapă cea de-a șasea zi de audiții pentru sezonul 11 Românii au Talent.

 „La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!'

Ca urmare a acestei vești, Andi nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale. Între timp, filmările continuă, la studiouri fiind deja luate toate măsurile de siguranță necesare, mai precizează Pro TV.

O altă vedetă care a anunțat același lucru este Codin Maticiuc, pe care l-am putut urmări până vinerea aceasta în rolul de detectiv în cadrul emisiunii „Masked Singer România'. Codin a anunțat vestea pe rețelele de socializare precizând că atât el cât și copiii și partenera sa de viață au fost infectați cu  COVID:

„Am covid19. Nu, nu este o glumă macabră de Valentines Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape că regret acum că n-am fost deloc la LOFT vara asta… Anyway haideți că vă spun de la început. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil să am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară. Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical căci din câte știu sunt singurii care pentru 250 de lei îți fac testul acasă. Cum noi eram mulți (cu părinții mei) chiar merită 250 de lei deplasarea lor, protejându-i și pe alții de ieșirea noastră pentru testare. Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc că părinții mei și ai ei au nu au fost infectați. Alt noroc este că am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât. Fără alte simptome care să ne supere. Doamne ajută!'

„Câteva fun facts:
1 nu am sunat la DSP căci mi-au spus cei de la OK Medical că anunțaseră ei și 48 de ore mai târziu, DSP-ul m-a sunat pentru anchetă epidemiologică.
2 încă de luni i-am anunțat pe toți cei cu care m-am văzut cu 7 zile în urmă. Nimeni nu s-a îmbolnăvit, ce-i drept am fost prudenți.
3 nu am nicio idee de unde am luat eu. Am fost cât de prudent este omenește posibil cu erorile de rigoare incluse.
4 iau doar vitamine pe post de tratament
5 anunțul public îl fac astăzi, după finala Masked Singer România pentru că nici eu, nici ProTv-ul nu ne-am dorit ca audiențele zdrobitoare de concurență pe care le-am înregistrat aseară să fie puse de concurență pe seama unui „stunt de PR' sau ceva de genul. Știu, suntem paranoici dar suflatul în iaurt a devenit sport național', mai spune Codin.

Codin Maticiuc își încheie postarea îndemnându-i pe toți să se protejeze purtând mască. 

„În concluzie: Am covid19, eu și ai mei și cel puțin deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau că noi nu am fost norocoși. Am fost, slavă Domnului. Protejați-va cât puteți. Purtați mască, nu e atât de greu, am demonstrat-o chiar noi cei de la Tshirt Factory când am făcut măștile noastre și cool și ușoare pe care trei luni mai târziu OMS-ul le-a declarat pe locul 3 ca siguranță. Încercați să amânați cât puteți momentul contactării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă.'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare