; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2

Două seriale indiene încep în curând la tv. Aflaţi care sunt acestea

28 November 2017

Din 2 decembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică la Antena Stars, de la ora 19.55, veţi putea urmări serialul „În vâltoarea dragostei' (în original „Kundali Bhagya'). Producţia, realizată anul acesta, este un spin-off al serialului „Alege dragostea', cu care telespectatorii Antena Stars sunt deja familiarizați și pe care îl urmăresc de peste 2 ani având aproape 1000 de episoade.

 

Povestea din „În vâltoarea dragostei' este concentrată în jurul celor două surori ale Pragyei, Preeta și Shrishti, firi complet diferite. Preeta este sora mai mare, calculată, rezervată, sinceră și responsabilă. La polul opus, mezina Shrishti este o fire exuberantă, vorbăreață și egoistă. Își dorește să fie bogată, îi plac lucrurile scumpe, luxul, lumea modei şi vrea să ajungă un model internațional. Povestea lor devine captivantă în momentul când, la moartea tatălui, ele află de existența mamei lor, Sarla, şi a surorii vitrege, Pragya. Aşa că Preeta și Shrishti trebuie să ajungă la Mumbai, pentru a-şi găsi noua familie, despre existența căreia abia au aflat. Noua aventură le intersectează drumurile cu Rishabh şi Karan, doi frați la fel de diferiți ca şi ele.

Cel de-al doilea serial indian care va începe se numeşte „E scris în stele' (în original „Do Dil Bandhe Ek Dori Se') şi va putea fi văzut la Pro 2 începând cu 16 decembrie, de luni până duminică de la 17.30. Producţia, difuzată în ţara de origine între 2013-2014, prezintă povestea lui Shivani, o tânără ai cărei părinţi mor într-un accident de avion. După moartea acestora, singurul care are grijă de ea este bunicul Daaju, care încearcă să-i controleze viaţa. Daaju vrea să o mărite pe fată cu Abhimanyu. Daaju nu cunoaşte însă intenţiile bărbatului, care doreşte să se căsătorească cu nepoata sa pentru a moşteni averea. În acelaşti timp, Raghu, un băiat care îl ajută pe Daaju în toate treburile gospodăreşti, vrea să o scape pe Shivani de căsătoria cu Abhimanyu. Raghu şi Shivani se căsătoresc şi în scurt timp îşi dau seama că sunt făcuţi unul pentru altul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare