; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine este Maria Chițu de la Survivor România 2021 (2)

Două nume noi la „Survivor România”. Cine sunt noile concurente din Dominicană

09 April 2021

În această săptămână, Războinicii și Faimoșii de la „Survivor România' au primit forțe proaspete. Patru concurente noi s-au alăturat competiției din Republica Dominicană.

Dacă ieri vi le-am prezentat pe primele două dintre ele, astăzi vă invităm să aflați mai multe despre celelalte două tinere din showul de la Kanal D.

Cine este Vera Miron de la Survivor România 2021

Vera Miron, 34 de ani, este din Brașov și este prietenă cu Ana Porgras. Cele două nu vor putea însă să se dueleze, pentru că faimoasa a fost eliminată săptămâna trecută din competiția Survivor România. Tânăra s-a înscris în competiție la rugămintea fiului ei și a mințit la preselecții: a spus că știe să înoate, deși a fost aproape să se înece într-un concediu la mare în Spania.

Noua concurentă are un băiețel de 7 ani, pe care îl cheamă Lucas și pe care îl crește singură, după divorțul de tatăl acestuia. Potrivit wowbiz.ro, mama ei va avea grijă de cel mic, cât timp Vera Miron va participa în emisiunea de la Kanal D.

Cine este Maria Chițu de la Survivor România 2021

Din echipa Războinicilor va face parte Maria Chițu, o tânără de 20 de ani, care a acceptat fără pic de rețineri propunerea de a participa la Survivor România. Potrivit sursei citate, Maria are acasă, în curtea familiei, mai multe trasee cu ninja worrior. Ea și-a dorit de multă vreme să participe la show-ul sportiv difuzat de Kanal D.

Războinica crede că este o persoană impulsivă și empatică, însă e conștientă că îi va fi greu să mențină o relație bună cu noii săi colegii, din cauza firii sale schimbătoare. Din echipa albastră l-a plăcut pe Musty, iar acum îl simpatizează pe Marius Crăciun. 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare